U badiću po ulici

Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +21 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll podijelila je na svojem profilu na Instagramu atraktivan video koji je izazvao lavinu komentara.

Jedna od najseksi Hrvatica, Ivana Knoll, ne prestaje nas oduševljavati u svojim navijačkim kombinacijama, a upravo to učinila je i ovoga puta svojom novom objavom. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Objavila je video na kojem je snimaju za njemačku televiziju "ProSieben", a na njemu se Ivana prešetava u minijaturnom bikiniju s uzorkom hrvatske šahovnice. Potpunu pozornost privukla je njezina bujna stražnjica i zanosna figura, na koju nitko ne može ostati ravnodušan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Ti si čudo od žene", "Zapalila si društvene mreže", "Mačko", "Goriš", "Posebna si", "Koliko divote", "Ma jednostavno prekrasna" te mnoštvo emotikona gorućih vatrica nizalo se u nastavku. 

Inače, nakon prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu završila je u brojnim svjetskim medijima

Britanski The Sun, američki New York Post, austrijski Heute samo su neki od zvučnih svjetskih medija koji su pisali o Ivani, a u svima su je prozvali najseksi navijačicom Svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, Ivana je postala senzacija tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada su njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima obišle svijet i otada je prati nadimak naše najseksi navijačice. Vatrene je bodrila i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, a i tada je svojim atraktivnim izdanjima privukla veliko zanimanje brazilskih medija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene