Brojka se samo povećava!

Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 14 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 13 +20 Ivana Knoll - 11 Galerija

Ivanu Knoll u samo nekoliko dana na Instagramu je zapratilo 500 tisuća novih obožavatelja, a ta se brojka neprestano povećava.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll glavna je zvijezda Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a njezina popularnost raste iz dana u dan, čemu svjedoče i brojke na njezinim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Ivanu je tako u samo nekoliko dana na Instagramu zapratilo čak nevjerojatnih 500 tisuća novih obožavatelja koji se dive njezinim fotografijama i ljepoti, a o svemu su se raspisali i strani mediji.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Trenutačno je prati 867 tisuća ljudi, a ta se brojka neprestano povećava, baš kao i na drugim društvenim mrežama, pa je tako jedan od njezinih videa na TikToku pogledalo više od 400 tisuća ljudi.

@knolldoll 2022 FIFA World Cup's sexiest fan ❤️🇭🇷💪🏻 @dailymail #fifa #worldcup #qatar ♬ DJ Snake style EDM, KPOP beats(1172433) - Invis!ble Cats

Ivana je svojim golišavim izdanjima u Katru zabrinula javnost jer riskira uhićenje zbog strogih zakona zemlje, no nju to nije pokolebalo.

Nakon utakmice Hrvatske i Kanade javila se i u svojim pričama na Instagramu, u kojima je pokazala djelić atmosfere s pobjedničkog slavlja, a na snimkama su se čule pjesme "Ko nam brani" Petra Graše i "Geni kameni" Marka Perkovića Thompsona.

Ova ljepotica zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otada je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 7 Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 Kaley Cuoco - 3 +24 Kaley Cuoco - 2 Celebrity Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene