Inače su vrlo tajanstveni

Zaručnica našeg Vatrenog objavila je njihove rijetke zajedničke fotografije, a na odmor nisu otišli bez svoje preslatke pratnje!

Iva Šarić Iva Šarić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić - 2 Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 13 +20 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 11 Galerija

Naša lijepa manekenka Iva Šarić podijelila je prve fotografije s našim nogometašem Brunom Petkovićem na društvenim mrežama, pokazala je i kako se naš nogometaš igra sa sinom Adrianom.

Naša lijepa manekenka Iva Šarić prvi je put u sad već dugogodišnjoj vezi objavila fotografije s našim nogometašem i zaručnikom Brunom Petkovićem.

Bruno i Iva svoju vezu vole držati u tajnosti, ali Iva sada nije odoljela objaviti fotografije s odmora na kojem je s njima bio i njihov sinčić Adrian. Iva je tako podijelila fotografiju na kojoj ona i Bruno poziraju zagrljeni dok je u pozadini more, sinčića Adriana dok trči plićakom, Brunu i Adriana u istoj pozi za stolom, a otkrila je i da su se ona i zaručnik vozili motorom pa na posljednjoj fotografiji poziraju s kacigama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Lijepa Iva našeg Petkovića vjerno prati na utakmicama reprezentacije, a svoju vezu dugo su skrivali na početku. Za njihovu vezu doznalo se 2020. godine, a u listopadu 2021. šuškalo se da su se zaručili. U travnju iste godine rodio im se sinčić Adrian.

Inače, Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 +15 Tom Cruise Nekad i sad Čudno lice Toma Cruisea opet je sve o čemu se priča, pogledajte prizore koji su zapanjili sve koji su vidjeli ove njegove najnovije fotografije!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 2 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 1 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt i Angelina Jolie +24 Shiloh Jolie-Pitt Nekad i sad Kći Angeline i Brada opet želi biti dječak? Donedavno je izgledala potpuno drugačije, a sad je prošetala s novom frizurom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene