Super im je

Lijepa supruga Brune Petkovića otišla je na odmor s njihovim sinčićem, oduševila se prizorima: ''Ne treba filter...''

Iva Šarić - 3 Iva Šarić - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 4 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Korana Gvozdić i Ivan Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +10 Bruno Petković i Iva Šarić Galerija

Supruga Brune Petkovića Iva Šarić otkrila je da je na odmoru s njihovim sinom Adrianom, pokazala je prizore.

Bivša manekenka i televizijska voditeljica Iva Šarić uživa u ljetu sa svojim najmlađim sinčićem, trogodišnjim Adrianom.

Na Instagramu je objavila preslatku fotografiju svog sinčića, kojeg je dobila s našim nogometnim reprezentativcem Brunom Petkovićem, kako uživa u pogledu na okoliš.

''Nije potreban filter'', dodala je kratko u opisu.

Gdje su točno, nije otkrila.

Podsjetimo, Iva i Bruno sina su dobili u ožujku 2021. godine, a Zagrepčanka iz prvog braka s Jerkom Lekom ima sinove Leona i Carlosa.

Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. 

Iako vezu nisu nikad javno priznali, dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

Pogledaji ovo Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Supruga Brune Petkovića sve je raznježila rijetkim obiteljskim fotografijama: "Predivni!"

Pogledaji ovo Iva Šarić - 3 Celebrity Odabranici Brune Petkovića na liniji koju ima poslije tri poroda mnogi bi pozavidjeli, evo kako ju je istaknula u outfitu koji ne može proći nezapaženo!

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Lijepa supruga Brune Petkovića oglasila se nakon derbija, evo kako su ona i sinčić proslavili tatin gol!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 7 Bojana Gregorić Vejzović - 8 Bojana Gregorić Vejzović - 9 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +24 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zaplesala je sa zgodnim sinom jednim posebnim povodom: ''Pamtit će ovo i oni, a i mi''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Joško Kerum +29 Joško Kerum Celebrity Tko je Kerumov sin Joke? Punio je medijske stupce svojim biznisom i ponašanjem, a već ima i dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene