prisjetila se prošlosti

Iva Majoli u društvu supruga uživala je okružena brojnim poznatim facama na događaju koji za nju ima posebno značenje!

Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem i Zlatanom Ibrahimovićem Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem i Zlatanom Ibrahimovićem Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli i Matthew Perry - 1 Iva Majoli i Roberto Calegari - 1 Iva Majoli i Roberto Calegari - 2 Iva Majoli i Roberto Calegari - 3 Iva Majoli i Roberto Calegari - 4 Iva Majoli i Roberto Calegari - 5 +19 Iva Majoli i Roberto Calegari - 6 Galerija

Iva Majoli pratila je finale Roland Garrosa u Parizu sa suprugom Robertom Calegarijem.

Naša bivša tenisačica Iva Majoli nije propustila finale turnira Roland Garros, koji je i sama osvojila 1997. godine.

Meč Novaka Đokovića i Caspera Ruuda pratila je u društvu supruga Roberta Calegarija, a na tribinama su bila brojna druga poznata lica, uključujući i Zlatana Ibrahimovića, s kojim se par fotografirao, Mikea Tysona, Woodyja Harrelsona, Hugha Granta i Kyliana Mbappea.

Iva se s finala turnira javila i u svojim pričama na Instagramu, gdje je čestitala Đokoviću na njegovoj povijesnoj pobjedi.

Tijekom svojeg boravka u Parizu susrela se i s glumcem Matthewom Perryjem, s kojim je objavila i zajedničku fotografiju.

Iva je prije toga sa suprugom odmarala u Dubrovniku, koji joj je omiljena morska destinacija.

Podsjetimo, naša proslavljena tenisačica udala se za talijanskog poduzetnika u listopadu prošle godine, a par zajedno živi u Milanu i često putuju svijetom. Ivi je ovo drugi brak, a sa bivšim suprugom Stipom Marićem ima kćer Miju, koja je krenula njezinim teniskim stopama i odrasla je u pravu ljepoticu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Tara Thaller i Faris Pinjo +26 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Naša lijepa glumica nakon vijesti o razvodu vratila se u naručje svojeg mentora, evo što ih je ponovno spojilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene