u omiljenom društvu

Pogledajte kako se Marko Livaja opustio nakon napornog vikenda, njegova supruga Iris zabilježila je jedan presladak trenutak!

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Paun Paunovic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja sa sinom - 1 Marko Livaja sa sinom - 2 Marko Livaja sa sinom - 3 Marko Livaja sa sinom - 4 Marko i Iris Livaja Iris Livaja i Mario Budimir Iris Livaja i Mario Budimir Iris Livaja i Mario Budimir Iris Livaja Marko Livaja i Iris Livaja - 4 +19 Marko Livaja i Iris Livaja - 1 Galerija

Iris Livaja objavila je simpatičan video supruga Marka i njihova sinčića Lorenza.

Iza nogometaša Marka Livaje poprilično je naporan vikend.

U subotu je sa suprugom Iris otvorio restoran u Splitu, a u nedjelju je s Hajdukom igrao protiv Dinama na Poljudu. A nakon pobjede u derbiju Livaja se opustio u omiljenom mu društvu.

Umjesto odmora Marko je dan iskoristio za igru sa sinčićem Lorenzom, a njegova supruga Iris u pričama na svojem Instagramu objavila je simpatičan video u kojem se zabavljaju na plaži.

Osim sina Iris i Marko zajedno imaju i kćer Elizabet.

Par se vjenčao u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina.

Iris je velika podrška svojem suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri i navijači Hajduka često joj tepaju da je kraljica Torcide, a njegovu posljednju utakmicu pratila je u društvu ujaka i bivšeg vaterpolista Marija Budimira, inače i supruga glazbene dive Doris Dragović.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Tko je srpska megazvijezda koja je najavila i treći koncert u Areni? Odrasla je u Hrvatskoj, a udala se u vrlo poznatu obitelj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene