komentirala i hranu

Pogledajte kako su Iris i Marko Livaja uredili svoj restoran, posjetila ga je poznata Splićanka i objavila snimke!

Iris Livaja Iris Livaja Ivo Čagalj/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Marka i Iris Livaje Restoran Iris Rajčić i Marka Livaje +19 Restoran Iris Rajčić i Marka Livaje Galerija

Ana Gruica Uglešić pokazala je kako izgleda unutrašnjost restorana Marka i Iris Livaje, a komentirala je i hranu.

Nogometaš Marko Livaja sa suprugom Iris u Splitu je otvorio restoran Duje, koji su preuzeli od dugogodišnjeg vlasnika Marija Matijaševića i renovirali ga.

Novootvoreni restoran među prvima je posjetila jedna poznata Splićanka, glumica Ana Gruica Uglešić, koja je inače bliska prijateljica bračnog para Livaja te je i krsna kuma njihovom sinu Lorenzu.

Ana se iz restorana javila na Instagramu, gdje je u pričama podijelila nekoliko snimki, uključujući i jednu na kojoj se vidi Iris kako razgovara s osobljem, a osim što je pokazala interijer, komentirala je i hranu.

"Nediljom u Duje. Od kad sam počela izlazit u svit, bilo je važno doć nediljom u Duje. Juha posli izlaska, ručak prije utakmice, fešta posli osvojenog biločega, s prijateljicama sredit se pa na večeru... Jučer je Restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista ali bolje skuvana, interijer cili u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste... Sve je isto, a ništa isto nije", napisala je Ana, koja je u restoranu bila sa suprugom Boranom Uglešićem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Uoči otvorenja, fotografi su pred restoranom snimili Iris, koja je sama obavljala zadnje pripreme, jer se Marko spremao za utakmicu s Dinamom.

Iris nije propustila ni velik derbi na Poljudu, koji je pratila u društvu našeg bivšeg vaterpolista Maria Budimira, inače i supruga glazbene dive Doris Dragović.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 7 Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 9 +15 Vladyslava Kushnir - 1 Celebrity Šuput je zbog ove žene javno priznala svoju ljubomoru: ''Gledajući vaše tijelo razmišljam zašto nisam...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Ugrina - 1 Ksenija Marinković, Korana Ugrina Ksenija Marinković, Korana Ugrina Ksenija Marinković, Korana Ugrina +11 Kristijan Ugrina - 1 Celebrity Kći našeg bivšeg glumačkog para ukrala sve poglede s mamom u izlasku, njezina nasljednica odrasla je u pravu ljepoticu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene