baš joj dobro stoji!

Splitska glumica sa suprugom je otputovala iz Hrvatske, a svu je pažnju ukrala njezina promjena imidža!

Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 3 +19 Ana Gruica Uglešić - 4 Galerija

Ana Gruica Uglešić otkrila je u novoj objavi kako putuje na odmor sa suprugom Boranom, no još nije otkrila lokaciju.

Glumica Ana Gruica Uglešić podijelila je niz fotografija s aerodroma u Splitu pa u opisu poručila kako putuje izvan granica Hrvatske.

Pozirala je u maslinastom baloneru bez rukava ispod kojeg nije nosila ništa, nego ga je iznosila kao haljinu. Bež torba i crne sportske tenisice dodatno su podignule ovaj modni prikaz.

No, jedna stvar na Gruici potpuno je drugačija. Kosu je obojala u hladniju nijasnu plave, a ošišala je i šiške. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Matija Vuica odmah joj se javila u komentaru "Sretno draga".

Na svom Instagram storiju objavila je i romantičan video sa suprugom Boranom na kojem izmijenjuju poljupce. Kasnije je objavila i kako nazdravljaju s čašom crnog vina, no nije otkrila lokaciju na kojoj se nalaze.

Podsjetimo, Ana je nedavno drugi put izrekla sudbonosno "da" suprugu Boranu, a vjenčali su se u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom. Prije vjenčanja Ana se fotografirala na posebnim mjestima. Glumica se spremala u prostorijama koje pripadaju njezinu djedu i baki, kako je napisala u opisu, a za uspomenu je posjetila i vrt svoje mame te se fotografirala među uzgojenim rajčicama.

''U babinoj sobi, na didovu dvoru, među materinim pomama, s našom dicon…'' pisalo je u opisu fotografija koje je podijelila na svom profilu na Instagramu.

''Žena koja se ne srami svojih korijena. Svaka čast, dama se ne postaje, dama se rađa. Svu sreću vam želim'', ''Predobro'', ''Predivno, Ana'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Prvi put ''da'' su izrekli pred matičarom 2018. godine, a onda su odradili i crkveno vjenčanje, nakon što je on dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput podijelila prve fotografije s rođendanske fešte za pamćenje, za nju je odabrala baš neobično mjesto, a pazila je na svaki detalj!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Damir Tomljanović, Melkior Bašić +30 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Zanimljivosti Chef Vuki pokazao svoju sestru Ivanu i pohvalio se njezinim velikim uspjehom: ''Bravo, sis!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene