''živimo u krugu motivacije''

Splitska glumica javila se iz teretane i pokazala vježbe kojima održava figuru: ''Hvala svima koji mi pišete da sam vam motivacija!''

Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 1 +20 Ana Gruica Uglešić - 2 Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je video u kojem je pokazala neke od vježbi koje ona primjenjuje za besprijekornu figuru.

Glumica Ana Gruica Uglešić često na svojim Instagram storijima dijeli trenutke iz teretane u kojima dijeli neke od vježbi kojima klesa svoju figuru. 

Ne skriva ni koliko je zadvoljna svojim izgledom pa rado dijeli fotografije u badićima koje ističu njezine mišiće na trbuhu, rukama i nogama. 

Sada je ponovno podijelila video na kojem nosi sportski top i kratke hlačice, a na njemu Ana u teretani diže utege i pokazuje vježbe za cijelo tijelo.

Nakon toga napisala je jednu poruku koju je uputila svim svojim pratiteljima: 

"Hvala vam svima do neba koji mi pišete da sam vam motivacija za trening. Onda ste vi meni. I tako živimo u krugu motivacije. I podrške. I ljubavi. Hvala vam od srca".

Inače, Ana je nedavno drugi put izrekla sudbonosno "da" suprugu Boranu, a vjenčali su se u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom. Prije vjenčanja Ana se fotografirala na posebnim mjestima. Glumica se spremala u prostorijama koje pripadaju njezinu djedu i baki, kako je napisala u opisu, a za uspomenu je posjetila i vrt svoje mame te se fotografirala među uzgojenim rajčicama.

''U babinoj sobi, na didovu dvoru, među materinim pomama, s našom dicon…'' pisalo je u opisu fotografija koje je podijelila na svom profilu na Instagramu.

''Žena koja se ne srami svojih korijena. Svaka čast, dama se ne postaje, dama se rađa. Svu sreću vam želim'', ''Predobro'', ''Predivno, Ana'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, prvi put ''da'' su izrekli pred matičarom 2018. godine, a sada su odradili i crkveno vjenčanje, nakon što je on dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 5 Celebrity Zbog mini gornjeg dijela outfita Sonja Kovač u Zagrebu je krala sve poglede, jedan dio tijela tako je posebno došao do izražaja!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene