ostani doma!

Popularni voditelj zahvalio se onima koji olakšavaju svakodnevicu: "Radite divan posao. Hvala vam. Bez vas bi bilo teže"

Igor Mešin Igor Mešin In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Goran Navojes i Igor Mešin Indira Levak, Nives Celzijus, Maja Šuput, Frano Ridjan, Igor Mešin, Goran Navojec Igor Mešin Igor Mešin Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Igor Mešin i Siniša Ružić +0 Igor Mešin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Televizijski voditelj Igor Mešin rekao je građanima da ostanu doma i predložio da pogledaju filmove koje nisu i druže se s ukućanima.

Voditelj i zaštitno lice Nove TV, Igor Mešin osvrnuo se na trenutnu situaciju s koronavirusom.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić Jeste li gledali? Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

''Dragi ljudi, takva su vremena kakva jesu, godinama već govorimo ostavite se mobitela, ostavite se kompjutera, televizije, izađite van, komunicirajte, razgovarajte s ljudima.. E, ovaj put je drugačije – i doma zna biti lijepo, znate kako se kaže – doma je najljepše'', rekao je Mešin. 

Igor je gledateljima predložio da pogledaju filmove koje nisu, druže se s ukućanima, nađu nove, ili se vrate zaboravljenim hobijima. ''Uživajte doma, slušajte preporuke, čuvajte sebe, čuvajte druge i bit će nam svima bolje!'' dodao je voditelj. 

Uz preporuke što raditi kod kuće, zahvalio se i svima onima koji nam olakšavaju svakodnevicu. ''Naravno, hvala svim zdravstvenim djelatnicima, doktorima, sestrama, infektolozima – radite divan posao, hvala vam na tome, i naravno tete u dućanima, vatrogasci, svi u javnim službama, policija – da nema vas, nama bi bilo puno teže, ovako se osjećamo sigurno'', istaknuo je te poručio:

''Ljudi, uživajte doma, bit će bolje vrlo uskoro!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene