spreman za krevet!

Poznati šarmer odveo 20 godina mlađu suprugu na spoj pa jedva držao oči otvorene, pogledajte ove urnebesne fotografije!

Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +0 Hugh Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Grant zijevao je i umorno trljao oči na teniskom meču na Wimbledonu, gdje je bio sa suprugom Annom Elizabeth Eberstein, a sve to uspjeli su zabilježiti fotografi.

Holivudski glumac Hugh Grant (60) izgledao je kao da je spreman za krevet kada su ga fotografi ovoga tjedna snimali na teniskom meču na Wimbledonu. Grant je na meč otišao sa svojom suprugom Annom Elisabeth Eberstein (41), a čini se da se glumca igra nimalo nije dojmila.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 turbulentan ljubavni život Teško je bilo pohvatati s kojom je ženom dobio koje dijete, a onda se napokon odlučio smiriti 2018. godine, no o jednoj stvari još šuti

Hugh je zijevao i umorno trljao oči, dok je njegova supruga Anna bila potpuno drugačije volje od njega. U jednom mu se trenutku i smijala, no glumac je uspio izdržati do kraja igre a da ne zaspi.

60-godišnji Hugh i 41-godišnja Anna upoznali su se 2012. godine, a vjenčali su se 2018. godine na intimnoj ceremoniji na koju su pozvali samo najbliže prijatelje i obitelj. Postali su i roditelji dvoje djece, no trude se svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti pa tako nikada nisu otkrili njihova imena.

Glumac je producenticu osvojio unatoč svojoj pomalo burnoj ljubavnoj prošlosti. Mnogi još danas pamte njegov skandal s prostitutkom Divine Brown, a kojom je prevario tadašnju djevojku Elizabeth Hurley. Hugh i Elizabeth zajedno su proveli 13 godina i nakon skandala ipak su odlučili ostati prijatelji pa je on čak nekoliko godina kasnije bio i kum njezinu sinu Damianu.

Iza glumca je i veza s Tinglan Hong, s kojom je dobio danas 8-godišnju kćer Tabithu i 7-godišnjeg sina Felixa, koji je rođen iste godine kada i Hughov i Annin sin, što njoj nije nimalo zasmetalo. Par je i dalje u sretnom braku.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene