Ne mogu biti zaljubljeniji!

Supruga Dominika Livakovića rastopila se u njegovu naručju nakon velikog slavlja Vatrenih, a nosila je i "sretni" dres!

Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković - 1 Helena Livaković Helena Livaković - 2 Ivana Vida i Helena Livaković - 2 Ivana Vida i Helena Livaković - 1 Helena Matić - 1 Helena Matić - 3 +19 Helena Matić Galerija

Helena Livaković pozirala je sa suprugom Dominikom nakon što je on s Vatrenima osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu.

Dominika Livakovića, jednog od heroja hrvatske reprezentacije, na Svjetskom prvenstvu u Katru s tribina je vjerno bodrila supruga Helena, kojoj je jedva čekao otrčati u zagrljaj nakon što je s Vatrenima osvojio broncu.

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković - 1 Tradicionalno i vjersko Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

Helena nije propustila zabilježiti taj posebni trenutak, a u pričama na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se topi u suprugovu zagrljaju.

Livakovićeva supruga za tu je prigodu obukla i njegov "sretni" dres, koji je nosio na utakmici protiv Japana kada je obranio tri jedanaesterca.

Dominik i Helena stali su pred oltar ovog lipnja u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a njihovo vjenčanje privuklo je veliko zanimanje javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Je l' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

Dominik inače dolazi iz poznate zadarske obitelji. Njegov otac Zdravko Livaković aktivan je u politici i bivši je državni tajnik Ministarstva prometa. Dominikova majka Manuela Skoblar nosi poznato nogometno prezime i u rodu je s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom, koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +31 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda je prije utakmice pozirala u dresu, a onda se na stadionu pojavila u izdanju u kojem je sve oborila s nogu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 1 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 2 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 3 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 4 +18 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 5 Celebrity Francuska nogometna zvijezda našla se u središtu skandala, razotkrila ga je ljubavnica na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene