Široki osmijeh podrške!

Predivna supruga Dominika Livakovića plijeni pažnju svojom pojavom na tribinama u Katru, jedna stvar na njoj ovog puta je drugačija!

Helena Livaković Helena Livaković Goran Stanzl/PIXSELL 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 4 Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Dominik Livaković i Helena Matić Dominik Livaković i Helena Matić Dominik Livaković, Domagoj Vida, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka Helena Matić i Dominik Livaković - 1 Helena Matić i Dominik Livaković - 2 +9 Helena Matić i Dominik Livaković - 3 Galerija

Helena Livaković privukla je potpunu pozornost u narančastom dersu na tribinama u Katru gdje je došla podržati svog voljenog Dominika.

Supruga našeg reprezentativca Dominika Livakovića, Helena,  uhvaćena je u veselom raspoloženju na tribinama.

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković - 1 Tradicionalno i vjersko Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

Za razliku od ranijih utakmica kad je nosila zeleni dres, ovog puta odjenula je onaj narančaste boje i sive traperice, a kosu je odlučila držati raspuštenom. Na njezinom licu mogao se vidjeti široki osmijeh i nada da će njezin Dominik i danas u utakmici protiv Argentine odvesti Hrvatsku do pobjede.

Helenu inače nazivaju i hrvatskom Meghan Markle, a ova ljepotica se za Livakovića udala u lipnju ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Par se vjenčao u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a vjenčanje vratara hrvatske reprezentacije privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Je l' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +7 Claudia Rivier - 2 Celebrity Raskošna Slavonka grudi je ukrasila posebnim navijačkim motivom, a zbog atraktivnog detalja prozvali su je i anđelicom!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +35 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll prije utakmice Hrvatske i Argentine pozirala sa zanimljivim dodatkom, a novi broj njezinih pratitelja na Instagramu je nevjerojatan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene