Što vi mislite?

U 57. godini može se pohvaliti odličnom linijom: Zbog promjena na licu našla se na udaru kritika, ali za ovo dobiva same pohvale

Helen Hunt (Foto: Profimedia) Helen Hunt (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Helen Hunt (Foto: Profimedia) Galerija

Helen Hunt jedva je dočekala ponovni odlazak na plažu nakon izolacije zbog koronavirusa.

Holivudska glumica i redateljica Helen Hunt odlučila je u potpunosti iskoristiti to što su plaže u okrugu Los Angelesa ponovno otvorene za javnost, pa je požurila uživati u čarima oceana nakon što je dosta vremena morala provesti u izolaciji zbog koronavirusa.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavno snimanje 'Šokirana sam što ljudi još uvijek misle da sam seksi u 58. godini'

56-godišnja Helen pritom je pokazala da je u top-formi i da izgleda fenomenalno u kupaćem kostimu, prije nego što se pokraj automobila presvukla u traperice i majicu bez rukava, a što su sve uhvatile kamere paparazza. Njezini su obožavatelji na društvenim mrežama zaključili da u takvom izdanju sjajno izgleda čak i bolje nego bi očekivali. 

Helen je najveću slavu donijela uloga u seriji "Lud za tobom", u kojoj je glumila od 1992. do 1999. godine, a u kojoj je partner bio Paul Reiser, koji je glumio njezina supruga.

"S Paulom sam ostala vrlo, vrlo bliska prijateljica. Jednom mjesečno obvezno zajedno ručamo, uživamo u zajedničkim trenucima i brinemo se jedno za drugo", izjavila je nedavno za magazin People.

Nakon 20 godina počelo je i snimanje nove, osme sezone, koja prikazuje kako par funkcionira kada njihova odrasla kći odlazi na obližnje sveučilište u New Yorku.

Inače, Helen je 1997. godine osvojila i Oscara za najbolju glumicu u filmu "Bolje ne može", baš kao i Jack Nicholson za najboljeg glumca u istom filmu.

U središtu pozornosti našla se i nakon što su njezini obožavatelji u čudu zaključili kako se njihova omiljena glumica promijenila i da su joj bore s lica netragom nestale. Prema procjenama stručnjaka, Helen je bila na ubrizgavanju botoksa, ali i filera u obraze, oni su sada puniji, pa su joj i oči postale zatvorenije. Obožavatelji su tada zaključili da im je bila ljepša dok je izgledala u skladu sa svojim godinama i dostojanstveno starila.

Iza Helen je jedan brak koji je potrajao svega 17 mjeseci s glumcem Hankom Azarijem, a s bivšim dečkom, redateljem Matthewom Carnahanom ima 16-godišnju kćer Makenu Lei. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene