nova stranica

Princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor s tvrtkom koja slavnim osobama dogovara nastupe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle u govorima će se baviti pitanjima poput rasne nepravde, ravnopravnosti spolova, zaštite okoliša i mentalnog zdravlja.

Princ Harry i njegova supruga Meghan očito se pripremaju zarađivati održavanjem govora jer su potpisali ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih osoba, među kojima su i bivši američki predsjednici.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Par će zastupati njujorška tvrtka Harry Walker Agency, koju su angažirale i osobe poput bivših predsjedničkih parova Baracka i Michelle Obama, Billa i Hillary Clinton te televizijske zvijezde Opre Winfrey.

Taj je potez jedan od prvih velikih koraka koje su poduzeli vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u pogledu financijske neovisnosti nakon što su objavili u siječnju da se namjeravaju odvojiti od britanske kraljevske obitelji i osamostaliti te dio života provoditi u Sjevernoj Americi.

Trenutačno žive u Los Angelesu s jednogodišnjim sinom Archiejem. U govorima će se baviti pitanjima poput rasne nepravde, ravnopravnosti spolova, zaštite okoliša i mentalnog zdravlja, što je za Harryja važna tema o kojoj je govorio dijeleći s javnosti teškoće u svladavanju gubitka majke princeze Diane.

Govore će držati zajedno i pojedinačno, kažu osobe upoznate s njihovim planovima. Držanje govora važan je izvor prihoda za slavne jer najzvučnija imena mogu zaraditi i po sto tisuća dolara po nastupu.

(Hina)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene