Zašto je to učinila?

Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!

Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: Profimedia) +0 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Galerija

Donatella Versace pod svjetlima je reflektora od sredine 80-ih godina, a posljednjih desetljeća potpuno je promijenila izgled.

Talijanska dizajnerica Donatella Versace već je desetljećima modni uzor mnogima diljem svijeta, a unatoč svojim godinama ne prestaje privlačiti pažnju svojim izgledom, koji se dramatično mijenjao tijekom godina. Zbog bezbroj estetskih korekcija danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere, a na račun svega dobila je i nadimak "kraljice plastičnih operacija".

Pogledaj i ovo Donatella Versace Sve je uništila Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

Donatella je pod svjetlima reflektora od sredine 80-ih godina, a odonda stoji uz bok najmoćnijim ljudima na svijetu. Gdje god se pojavila, upravo je ona bacila u sjenu sve oko sebe, a jednaku reakciju izaziva i danas.

Versace je 1997. godine naslijedila modno carstvo nakon što je preminuo njezin brat Gianni Versace. Šefica modnog brenda bila je sve do prije dvije godine, kada je tvrtku prodala Michaelu Korsu kako bi više vremena provodila s obitelji. Ipak, još uvijek je kreativna direktorica svoga brenda.

Na fotografijama s početka karijere dizajnerica je primjetno drugačija, no oduvijek je bila slaba na solarije te je ten održavala tamnijim. Na fotografijama s početka 90-ih godina vidi se njezina prirodna ljepota prije nego što je krenula u pohod na plastične operacije. Drastično se počela mijenjati 1995. godine, a do 1998. godine njezin je izgled već bio daleko od onoga po čemu ju je javnost dotad pamtila.

S godinama je blajhala kosu te je do 2002. bila platinasta plavuša, što joj se očito jako svidjelo jer je danas to njezin zaštitni znak. Uvijek je pazila i na vitku liniju te je bila čest gost u teretanama. Mediji su 2008. godine počeli sve više pisati da se slavna dizajnerica potpuno unakazila, a nikako nije stajala s korekcijama. Pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne i lice smjestili su je na sam vrh popisa svjetskih zvijezda koje su pretjerale s operativnim zahvatima.

Njezinu izgledu je uvelike pridonio i burni život koji je vodila, a zbog čestog partijanja te uživanja u alkoholu i drogama imala je i psihičke slomove.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: Getty) Matthew Perry (Foto: Getty) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +1 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Celebrity Kako se omiljeni glumac iz kultne serije mijenjao tijekom godina? Činilo se da ima baš sve, ali dotaknuo je dno dna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene