strastveni poljupci

Ljubavna idila legendarnog Indiane Jonesa: Dugo je skrivao da je u vezi s lijepom kolegicom, a u 82. godini sretniji su no ikad!

Harrison Ford i Calista Flockhart Harrison Ford i Calista Flockhart Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart - 6 Harrison Ford i Calista Flockhart - 3 Harrison Ford i Calista Flockhart - 9 Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Harrison Ford i Calista Flockhart - 5 Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Harrison Ford Harrison Ford Harrison Ford i Calista Flockhart Harrison Ford i Calista Flockhart - 8 +23 Harrison Ford i Calista Flockhart - 7 Galerija

Harrison Ford i njegova 22 godine mlađa supruga uhvaćeni su u trenucima kakve u javnosti još nisu imali, unatoč velikoj razlici njihova ljubav i dalje je strastvena.

Slavni glumac Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart uhvaćeni su u strastvenom poljupcu na aerodromu u Montani nakon što su se vratili s odmora iz Los Angelesa.

Glumac je svoju suprugu zagrlio i poljubio dok su ih paparazzi iz daljine uhvatili, a ovakve ih nemamo priliku često vidjeti.

Svoju privatnost inače ne vole previše isticati jer su već godinama na meti tračeva zbog razlike od 22 godine, ali da ljubav ne poznaje godine oni su sami sebi potvrdili te su u sretnom braku već 13 godina.

Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, i to zahvaljujući njezinu lukavom planu. Naime, Calista ga je tada "slučajno" zalila pićem s namjerom da ga upozna, a odvažni potez joj se isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da je Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Potom su se vjenčali 2010. godine.

Zajedno su dobili sina Liama, a Harrison iz prva dva braka s bivšima Melissom Mathinson i Mary Maquardt ima još troje djece, Bena, Georgiju, Malcoma i Williarda.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ljiljana Tica - 1 Ljiljana Tica - 2 Ljiljana Tica - 1 Ljiljana Tica - 4 +18 Goran Bregović - 1 Nekad i sad Bila je najtraženija manekenka Jugoslavije, a ostala je zapamćena po burnoj vezi s Bregovićem koji joj je posvetio i svoj veliki hit!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene