Prepoznajete li ju?

Bila je najtraženija manekenka Jugoslavije, a ostala je zapamćena po burnoj vezi s Bregovićem koji joj je posvetio i svoj veliki hit!

Ljiljana Tica - 3 Ljiljana Tica - 3 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ljiljana Tica - 1 Ljiljana Tica - 2 Ljiljana Tica - 1 Ljiljana Tica - 4 Goran Bregović Goran Bregović (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Ljiljana Tica - 3 Galerija

Ljiljana Tica nekada je bila najpopularnija jugoslavenska manekenka, a danas je gotovo druga osoba. Regionalnoj javnosti ostala je najpoznatija po vezi s pjevačem Goranom Bregovićem.

Bivša manekenka Ljiljana Tica sve je osvajala svojom ljepotom i prirodnim manekenskim hodom pa su se mnoge modne kuće otimale oko nje. 

Imala je priliku zaplivati i u filmske vode pa je tako glumila u filmu "Vojnikova ljubav" 1976. godine. Bila je zajedno u kadru s Vojom Brajovićem, Dragomirom Bojanićem Gidrom i Aleksandrom Berčekom.

Mnogi muškarci željeli su osvojiti njezino srce, no rijetko tko je to i uspio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUGOSLAVIJA / YUGOSLAVIA (@jugoslavija.sfrj)

Prvu mladeničku ljubav imala je s Momom Jakovljevićem, današnjim kirurgom u Srbiji. No, njezin život obilježila je veza s glazbenikom Goranom Bregovićem.

Ljiljana je bila velika zvijezda i Goran jednostavno nije mogao odoljeti njezinoj ljepoti i šarmu. Zajedno su bili dvije godine, a nakon što su prekinuli isplivala je prava istina o njihovoj vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yugonostalgia - Jugonostalgija (@yugo.nostalgia)

Srpski mediji pisali su da je Brega pobjegao od nje, ali joj je ipak posvetio pjesmu "Bitanga i princeza".

U nekoliko navrata i sama Tica je priznala da su njih dvoje imali burnu vezu. Prekinuli su jer je ona bila vrlo ljubomorna i posesivna.

Pobjedila je na izboru Elite te je bila lice časopisa "Bazar" te je otputovala na svijetsko natjecanje u Acapulco. To joj je otvorilo vrata u mnogim modnim kućama, među kojima je bila najprivlačnija ona Njemačka scena.hr zbog koje se tamo i preselila.

Na jednom svečanom događaju upoznala je čovjeka za kojeg se nešto kasnije i udala, a on je ujedno tada i bio direktor časopisa Elle. Vjenčali su se 1987. godine na Hvaru gdje je obavljeno i crkveno vjenčanje. 

U 46. godini rodila je sina Lenija i to je bila ogromna sretna vijest za njihovu obitelj. Od tada je njezin život krenuo u potpuno novom pravcu te se danas Ljiljana bavi gastronomijom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 9 +25 Aleksandra Prijović - 7 Zanimljivosti Šuška se da je Aleksandra Prijović na večerašnji koncert pozvala dva legendarna pjevača gosta, evo o kome se radi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 5 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 4 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 1 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 3 +25 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 2 Celebrity Dikan je pokazao romantičnu stranu i otkrio kamo je na advent odveo svoju dragu, ona zadovoljni osmijeh s lica nije skidala!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene