Linija iz snova

Dekolte u koji se gledalo! Slavna glumica možda nema sreće u ljubavi, ali je stvarno prava ljepotica!

Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) +0 Alex Da Kid (Foto: AFP) Galerija

52-godišnja glumica Halle Berry posljednjih godina ne plijeni toliko pozornost medija ulogama i privatnim životom, već fantastičnim izgledom.

Potpuno očekivano izdanje slavne glumice.

Pogledaj i ovo showbuzz Hollywoodski skandal Čim mu je doletjela u zagrljaj, odlučio je zaboraviti fizički obračun!

52-godišnja glumica Halle Berry posljednjih godina ne plijeni toliko pozornost medija ulogama i privatnim životom, već fantastičnim izgledom i u šestom desetljeću.

Glumica svakodnevna vježba s privatnom trenerom u svojoj vili, čime se redovito hvali na društvenim mrežama, stoga ne čudi da na službenim događanjima gotovo uvijek bira seksi haljine koje ističu njezine tjelesne atribute, uglavnom noge i bujni dekolte. Ipak, Halle to baš uvijek odradi s ukusom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Jednako je tako bilo i sinoć u Los Angelesu gdje se na dodjeli Zlatnih globusa pojavila u tamnocrvenoj haljini s dekolteom i prorezom te izazvala oduševljenje posebno muškog djela publike. A čini se kako glumica dane provodi u društvu trenera te djece koju je dobila iz prijašnjih veza.

Kći je dobila s francusko-kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem s kojim je hodala od 2005. do 2010. godine, a nakon prekida par je krenuo u gadnu bitku za skrbništvo. Na kraju je sud donio presudu o zajedničkom skrbništvu.

Sve je kulminiralo fizičkim obračunom zgodnog manekena i glumičinog novog i tadašnjeg dečka, francuskog glumca Oliviera Martineza nakon što Aubry nije dopustio da se Halle i kćerkica presele iz Los Angelesa u Francusku. Oboje su se nakon obračuna prijavili u bolnicu s brojnim ozljedama na licu, no strasti su se smirile.

Berry i Martinez vjenčali su se 2013. godine, a iste godine rodio im se sin. Dvije godine kasnije, podnijeli su zahtjev za razvod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Zadnji muškarac s kojim je se povezivalo jest 35-godišnji producent Alex Da Kid s kojim je bila 5 mjeseci, a navodno ga je ostavila prošlo ljeto tijekom romantičnog putovanja na Bora Bori. Kako se šuškalo, glumica mu je zamjerala što se ne ponaša u skladu sa svojim godinama.

Ni ranije ljepotica nije imala sreće s muškarcima, pa ju je tako jedan bivši dečko jednom prilikom toliko udario da je izgubila 80 posto sluha na desnom uhu. Tada je izjavila kako se radi o muškarcu koji je itekako poznat u Hollywoodu. Iza sebe ima i propale brakove s Davidom Justiceom i Ericom Benetom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) +3 Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni glumac sa smješkom negirao optužbe o seksualnom zlostavljanju 18-godišnjeg mladića: "Nisam kriv"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa (FOTO: Facebook) Dino Rađa s majkom Dunjom (Foto: Facebook) Dino Rađa (Foto: Pixell) +0 Dino Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Dino Rađa prisjetio se posebne osobe koja mu neopisivo fali: "Nema dana da mi ne padne na pamet"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) +1 Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Celebrity Lejla Filipović pokazala sestru koja je prekrasna baš kao i ona: ''Prelijepe sestre''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene