Pred sudom

Slavni glumac sa smješkom negirao optužbe o seksualnom zlostavljanju 18-godišnjeg mladića: "Nisam kriv"

Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Getty Images) +0 Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Galerija

Kevin Spacey pred sudom je odbacio ozbiljne optužbe za seksualno zlostavljanje.

Holivudski glumac Kevin Spacey pojavio se pred sudom u Nantucketu, na saslušanju zbog otpužbi da je seksualno zlostavljao 18-godišnjeg mladića.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey U bolnici u Uzbekistanu Kevin Spacey hitno hospitaliziran zbog sumnje u srčani udar, pozlilo mu je tijekom festivala

59-godišnji glumac u sudnicu je ušao sa smješkom na licu, gdje je izjavio kako nije kriv za optužbe. Čavrljao je i smijao se sa svojim odvjetnikom Alanom Jacksonom prije samog početka suđenja, pritom pokazavši kako ga optužbe, očito, ne zabrinjavaju previše.

Odvjetnik Jackson je tijekom saslušanja isticao rupe u zakonu, poput tvrdnje da zlostavljanje nije odmah prijavljeno. No, ukoliko se optužbe na kraju suđenja pokažu istinitima prijeti mu do 5 godina zatvora, a zasad mu je zabranjeno uspostavljanje bilo kakvog kontakta sa žrtvinom obitelji.

Podsjećamo, bivša američka voditeljica televizijskih vijesti Heather Unruh optužila je 2017. godine Kevina Spaceya za seksualno zlostavljanje njezina 18-godišnjeg sina u jednom restoranu u Nantucketu 2016. godine. Navodno je glumac mladiću kupio i alkoholno piće, iako su prodaja i konzumacija zabranjeni mlađima od 21 godinu.

Kevinu ovo nije jedini put da se suočava s optužbama za seksualno zlostavljanje. Naime, prošle ga je godine za isto optužio Anthony Rapp dok mu je samo bilo 14 godina, a navodno nije jedina Spaceyova žrtva. Kevin je optužbe momentalno odbacio.

Kevin je proteklog mjeseca objavio pomalo bizaran video u kojem je komentirao optužbe koje mu se pripisuju.

"Siguran sam da neću platiti za ono što nisam učinio. Ne biste valjda povjerovali u najgore bez dokaza, zar ne? Ne biste požurili s osudama dok ne čujete činjenice", izjavio je u videu.

Kevin Spacey je 2017. godine javno priznao da je homoseksualac, nakon čega su na površinu isplivale priče o njegovu traumatičnu djetinjstvu, ostao je bez angažmana u seriji "Kuća od karata", obiteljske svađe, nizanje optužbi za zlostavljenje. Povrh sbega, Spaceyev zadnji film doživio je pravi fijasko tijekom prvog prikazivanja zaradivši samo 618 dolara.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa (FOTO: Facebook) Dino Rađa s majkom Dunjom (Foto: Facebook) Dino Rađa (Foto: Pixell) +0 Dino Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Dino Rađa prisjetio se posebne osobe koja mu neopisivo fali: "Nema dana da mi ne padne na pamet"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) +1 Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Celebrity Lejla Filipović pokazala sestru koja je prekrasna baš kao i ona: ''Prelijepe sestre''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene