Slomljena je

Gordana Šaulić u suzama nakon tragičnog gubitka supruga: "Ne mogu ni govoriti"

Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Galerija

Supruga Šabana Šaulića, Dragana Šaulić otkrila je kako se osjeća nakon tragičnog gubitka supruga.

Supruga tragično preminulog pjevača i "kralja narodne glazbe" Šabana Šaulića, koji je stradao u kobnoj prometnoj nesreći, Gordana Šaulić otkrila je svoju tugu zbog gubitka supruga za Dnevni avaz.

Pogledaj i ovo Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Prevelika tuga Obitelj Šabana Šaulića ne pronalazi utjehu, prijatelji zabirnuti za njegovu kćer Ildu: "Satima sjedi i plače"

"Što da vam kažem, plačem od jučer. Hvala vam na saučešću. Ne mogu vjerovati što se dogodilo, nema ga više", izjavila je u suzama Gordana, a otkrila je i kada se zadnji put sa suprugom čula.

"Zvala sam ga nekoliko puta u nedjelju, kao da sam osjećala da će se nešto dogoditi. Ne mogu više govoriti. Hvala vam", izjavila je Gordana za Dnevni avaz.

Iza Šabanu su, osim supruge Gordane, ostali i kćeri Ilda i Sanela te sin Mihajlo.

''Mislim da je čovjek bez obitelji, djece, unuka, nesretan čovjek. A ja sve to imam i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina jer mi je jedina neostvarena želja da zapjevam na njegovoj svadbi i igram se s njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželio, i baš ništa od toga kako se odvijao moj život i moja karijera ne bih mijenjao jer sam ostvaren i sretan čovjek. Nisam netko tko boluje od kula i gradova. Supruga, djeca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan", rekao je Šaban u jednom od posljednjih intervjua.

Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći u Njemačkoj kada se vraćao s nastupa.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) +1 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 3 Celebrity Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) +3 Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Celebrity Danijela Subašića ženskom rodu baš nikad dosta: Omiljeni hrvatski vratar postao maneken na jedan dan

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene