Ovo je bilo brzo!

Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 3 +0 Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: AFP) Galerija

Miranda Lambert potvrdila je da se nedavno udala za njujoroškog policajca Brendana McLoughlina.

35-godišnja country-glazbenica Miranda Lambert potvrdila je da se nedavno udala za 7 godina mlađeg njujoroškog policajca Brendana McLoughlina.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) uživa u ljubavi Ljubavni krah s kolegom iz benda umalo ju je koštao svega, a sreću je konačno pronašla nakon razvoda i troje djece

Par je u vezi tek nekoliko tjedana ili mjeseci, no plavokosa glazbenica otkrila je kako je to bilo dovoljno da shvati da je on čovjek njezina života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Lambert (@mirandalambert) on

"U čast Valentinova želim s vama podijeliti neke vijesti. Upoznala sam ljubav svog života i vjenčali smo se. Srce mi je puno. Hvala ti, Brendane, što me voliš zbog mene", poručila je Miranda pored nekoliko fotografija s vjenčanja kojima je i prvi put predstavila svog partnera obožavateljima.

Iako su joj oni oduševljeno čestitali na braku, mnoge je vijest itekako zatekla, jer je Miranda još u kolovozu 2018. godine bila u vezi s glazbenikom Evanom Felkerom, s kojim je prekinula nakon pola godine ljubavi.

Njezina najpoznatija veza ipak  je ona s kolegom Blakeom Sheltonom, za kojeg se udala 2011. godine nakon nešto manje od 5 godina veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Lambert (@mirandalambert) on

U ljeto 2015. godine pjevači su šokirali obožavatelje viješću o razvodu, a nakon nekoliko mjeseci saznalo se kako Blake već ljubi drugu pjevačicu, Gwen Stefani, s kojom je i dandanas u sretnoj vezi.

Miranda nije skrivala razočaranje takvim razvojem događaja, no čini se kako je ipak našla "onog pravog". 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (FOTO: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +1 Ana Gruica (Foto: Instagram) Celebrity Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene