Opa!

Goran Višnjić 12 godina nakon završetka snimanja "Hitne službe" potvrdio vijest koja je obradovala fanove serije

Goran Višnjić Goran Višnjić In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić +0 Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) Galerija

Goran Višnjić na Instagramu je najavio okupljanje ekipe iz serije "Hitna služba".

Karijeru glumca Gorana Višnjića obilježila je uloga u popularnoj dramskoj seriji "Hitna služba" koja mu je donijela svjetsku slavu.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Serija se prikazivala od 1994. do 2009. godine, a Višnjić joj se pridružio 1999. te je doktora Luku Kovača utjelovio u čak 185 epizoda.

A sada je na svojem Instagramu potvrdio vijest koja je izazvala opće oduševljenje mnogobrojnih fanova nezaboravne hit-serije.

"Što kažete na poslasticu iz prošlosti? Samo sam htio reći da će se u četvrtak 22. travnja ponovno okupiti ekipa iz serije 'Hitna služba', i to zbog sjajnog i vrlo važnog razloga", napisao je Goran na Instagramu uz svoju fotografiju iz serije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Otkrio je i da će se okupljanje ekipe iz serije dogoditi točno na Dan planeta Zemlje u organizaciji neprofitne udruge Waterkeeper Alliance, čija je predsjednica Gloria Reuben, koja je u "Hitnoj službi" glumila liječnicu Jeanie Boulet.

Uz Višnjića i Reuben, okupit će se i George Clooney, Noah Wyle, Laura Innes, Anthony Edwards, Julianna Margulies te druge zvijezde "Hitne službe", a njihovo će se druženje uživo emitirati u sklopu dnevne serije "Stars in the House", piše People.

Voditelji će biti Seth Rudetsky i James Wesley, a glumačka će se postava prisjetiti vremena provedenog bolnici Chicago's County General Hospital te će uživo odgovarati na pitanja obožavatelja serije.

Na okupljanju se sigurno neće pojaviti Don Victor Cisternino, koji je u seriji glumio Luigija jer ga je hrvatska policija prije tjedan dana uhitila na osnovi američke međunarodne tjeralice, kad je ulazio automobilom iz Slovenije u Hrvatsku, piše Jutarnji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene