Nije djelovao baš sretno

Goran Bogdan izbjegava javna pojavljivanja s 11 godina mlađom djevojkom, no sada su ih fotografi ulovili nespremne!

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Sasa Miljevic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +17 Jovana Stojiljković (Foto: Instagram) Galerija

Goran Bogdan bio je na koncertu Robbieja Williamsa u Puli s djevojkom Jovanom Stojiljković.

Glumac i miljenik žena Goran Bogdan (42) nije propustio koncert Robbieja Williamsa u Puli, na koji su došli obožavatelji iz cijelog svijeta, a s njim je bila i njegova 11 godina mlađa djevojka, srpska glumica Jovana Stojiljković.

Iako izbjegavaju javna pojavljivanja, fotografi su ih ulovili nespremne dok su čekali red za ulazak u pulsku Arenu, a glumac nije djelovao baš sretno kada ih je ugledao.

U posve drugačijem raspoloženju bili su na ovogodišnjem festivalu Ponta Lopud, gdje su nasmiješeni i zagrljeni pozirali fotografima, što je za ovaj inače samozatajan par prava rijetkost.

Goran i Jovana, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. No, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 9 +15 Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško ćete pogoditi tko je ova žena! Bila je seks-simbol, a sada je šokirala pojavom nakon više od godinu dana skrivanja!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden +22 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden objavila fotku u badiću pa izazvala nevjericu među obožavateljima: "Bez komentara..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene