Velika promjena

Tek je proslavila 21. rođendan, a iza sebe već ima hrpu skandala i puno golišavih fotografija

Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +0 Ariel Winter (Foto: Instagram) Galerija

Posljednjih mjeseci sva pažnja bila je usmjerena na privatni život Ariel Winter.

Ariel pamtimo kao televizijsku slatkicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda 'Modern Family' 17-godišnja glumica priznala: 'Smanjila sam grudi'

Riječ je o glumici Ariel Winter koja je 28. siječnja navršila 21 godinu, iza sebe ima niz uspješnih projekata, no posljednjih mjeseci sva pažnja bila je usmjerena na njezin privatni život.

Naime, Ariel je počela provocirati javnost golišavim fotografijama na društvenim mrežama koje su često graničile s dobrim ukusom, ali i seksi odjevnim kombinacijama kojima je u prvi plan gurala svoje obline po kojima je poznata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ni na holivudskim crvenim tepisima nije drugačija situacija, pa je javnost često kritizirala mladu glumicu zbog nedostatka ukusa i nepoštivanje dress codea. Njene su haljine tako redovito bile dekoltirane ili s previsokim izrezima, a sveukupni dojam bio je još grozniji s obzirom na njezine godine.

Ariel je neko vrijeme punila stupce i pričom kako ju je majka fizički i psihički zlostavljala zbog čega se odvojila od nje. Zbog majčine čudne naravi, glumica je slabo bila u kontaktu s ocem, no otkad se odvojila od nje, uspjela je popraviti odnos s njim. Nasilna majka dobila je i zabranu pristupa mladoj zvijezdi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Neko vrijeme bila je i žrtva trolova koji su joj svakodnevno poručivali kako je debela, a kasnije i da je premršava, no to je tako s ljudima koji nemaju pametnijeg posla od komentiranja na internetu te im ništa nije dovoljno dobro, dok su oni sigurno savršeni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ariel je puno puta poručila kako ju nije briga za tuđa mišljenje te kako i dalje misli živjeti po svom, a poznata je i po obračunima s Instagram trolovima koji dolaze na njezin profil kako bi ju vrijeđali.

Nadamo se samo kako nećemo uskoro čitati o još jednoj posrnuloj holivudskoj zvijezdi... 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +4 Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pogledajte kako je Jadranka Kosor izgledala u studentskim danima: "Ljepotica, ima li neki mačor iz prikrajka?"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) +0 Tori Spelling (Foto: Instagram) Celebrity Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene