Objavila fotografiju

Pogledajte kako je Jadranka Kosor izgledala u studentskim danima: "Ljepotica, ima li neki mačor iz prikrajka?"

Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Twitter 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Jadranka Kosor obožava Twitter, na kojem je vrlo aktivna.

Bivša predsjednica Vlade danas ima 65 godina.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor Malo, pomalo! Jadranka Kosor javila se nakon izlaska iz bolnice, evo što je jedva dočekala: "Kao da se sve ponovno slaže"

Riječ je o Jadranki Kosor, koja je osim po političkom angažmanu, poznata i po srebrnoj nijansi kose koja je postala njezin zaštitni znak.

Ipak, u mladosti je domaća političarka imala smeđu kosu, a jednu fotografiju iz studentskih dana na kojoj pozira s mačkom objavila je prije nekoliko sati na Twitteru.

"Jedna studentska iz davnih vremena. Subotom kod kuće, u ovo vrijeme zimi, nakon vožnje autobusom, smrznuta. Ušuškana u maminom 'šlafroku' s macom. Dekica i bakin 'hekleraj'. Sjećanja za laku noć", napisala je Jadranka u opisu fotografije.

"Ima li neki mačor iz prikrajka?" jedan je od najboljih komentara koje smo pročitali, dok su se ostali složili u jednom, a to je da je Jadranka bila prava ljepotica.

Političarka je inače vrlo aktivna na ovoj društvenoj mreži i gotovo svakodnevno objavljuje na njoj.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) +9 Ana Gruica (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala lice bez trunke šminke: "Fit mama bez filtera"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 2 Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 4 Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 3 +0 Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 1 inMagazin Poznati Hrvati i Hrvatice koji su rano postali roditelji: ''Mama, ti znaš da si ti mene već rodila u mojim godinama?''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Screenshot) +1 Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Celebrity Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene