Ona je loš utjecaj?

Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) +0 Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Galerija

Brooklynu Beckhamu, sinu Davida i Victorije Beckham, tek je 19 godina, a na glasu je kao pravi zavodnik.

Čini se kako je sin Davida i Victorije Beckham pravi zavodnik, a tek mu je 19 godina.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Radi se o najstarijem sinu slavnog para Brooklynu, koji se posljednjih mjeseci ne odvaja od mlade manekenke Hane Cross, koju je već upoznao s roditeljima. Prije njega, Brooklyn je 4 godine ljubio mladu holivudsku nadu Chloe Grace Moretz, s kojom je stalno prekidao pa se mirio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Ipak, između Chloe i Hane, Brooklyn je neumorno osvajao razne ljepotice, a među njima je navodno i 28-godišnja pjevačica Rita Ora.

Kako se priča, Brooklyn i 9 godina starija pjevačica imali su kratku aferu 2017. godine koja je jako razljutila njegove roditelje, posebno mamu Victoriju. Navodno je slavna modna dizajnerica jasno rekla sinu kako ne odobrava vezu s Ritom.

Duo je viđen nekoliko puta kako razmjenjuje nježnosti i poljupce, prije nego što su David i Victoria zabranili sinu druženje te ga poslali natrag u New York.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Victoria je vidjela i poruke koje su izmjenjivali, a svoje neodobravanje bliskim je prijateljima obrazložila činjenicom da ne želi da njezin sin ima loš utjecaj u životu i da tulumari s pjevačicom koja je poznata i po tome što često mijenja partnere.

Tako su se u njezinu zagrljaju dosad našli, među ostalim, Calvin Harris, Rob Kardashian, Lewis Hamilton, Travis Barker, a navodno i Chris Brown te Justin Bieber.

Pjevačica je trenutačno u vezi s glazbenikom Andrewom Wattom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Screenshot) +1 Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Celebrity Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adrian Pezdirc i Robert Budak (Foto: ZKM) +0 Zijad Gračić i Robert Budak (Foto: Teatar Exit) Celebrity Oproštaj od Roberta Budaka: Bio je velika nada domaćeg glumišta, a otišao je prerano..

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (FOTO: STR-2277/PIXSELL) Jelena Karleuša (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Jelena Karleuša (FOTO: STR-2277/PIXSELL) Jelena Karleuša (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) +1 Jelena Karleuša (FOTO: STR-2277/PIXSELL) Celebrity Karleuša bez imalo šminke: Pogledajte kako je izgubila živce prije deset godina kada su je snimili paparazzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene