Od vrha do dna

Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) +0 Tori Spelling (Foto: Instagram) Galerija

Tori Spelling rođena je sa zlatnom žlicom u ustima zahvaljujući poznatom ocu Aaronu Spellingu.

Ako se ikad bude snimao film o njoj, idealan naziv bio bi od "od vrha do dna".

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) nije joj lako Posrnulu zvijezdu svi su zavoljeli zbog "Beverly Hillsa", a danas je u centru pažnje samo zbog turbulentnog privatnog života

Radi se o holivudskoj glumici Tori Spelling, koja American Expressu duguje čak 88 tisuća dolara. No to nije jedino dugovanje koje ima sa suprugom Deanom McDermottom, s kojim ima i poprilično buran brak.

Tako je Tori navodno dužna 340 tisuća dolara poreznoj upravi u Kaliforniji zbog neplaćanja poreza 2014. i 2015. godine, a krajem 2017. godine morala je platiti i 220 tisuća dolara nakon što je izgubila spor s jednom bankom zbog neplaćenog kredita. 2017. godine ona i suprug navodno su dugovali milijun dolara poreza, a ovo im nije niti prvi okršaj s American Expressom, koji je od njih još 2016. potraživao iznos od 38 tisuća dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Podsjetimo, Tori i Dean upoznali su se na filmskom setu dok je ona bila u prvom braku s glumcem i scenaristom Charliejem Shanianom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela. Niti mjesec dana nakon što je razvod finaliziran 2006. godine, Tori se udala za ljubavnika, s kojim danas ima petero djece.

Par je 2013. godine proživljavao veliku bračnu krizu zbog njegove nevjere, a glumica je tada navodno imala i slom živaca. Prema njegovim riječima, glumica se u to vrijeme stralno obrušavala na njega, zbog čega je utjehu tražio u zagrljaju drugih žena, no kasnije je priznao kako se užasno osjećao zbog toga.

Par je spasio brak, ali ne i bogatstvo koje su nerazumno trošili te se tako našli u velikim financijskim problemima iz kojih ni sami ne znaju kako se izvući, a vrlo vjerojatno i ne znaju kome sve i koliko duguju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Glumica je rođena sa zlatnom žlicom u ustima zahvaljujući poznatom ocu Aaronu Spellingu, i sama je bila velika zvijezda nekadašnje hit-serije "Beverly Hills 90210", a i njezina knjiga "Stori Telling" 2008. godine bila je u užem izboru za najprodavaniju knjigu New York Timesa.

Nažalost, Tori je od vrha uspjela doći do dna, iz kojeg nitko ne zna kako će se izvući.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Daveigh Chase (Foto: Instagram) Daveigh Chase (Foto: Instagram) Daveigh Chase (Foto: Screenshot) Daveigh Chase (Foto: Instagram) +1 Daveigh Chase (Foto: Instagram) Celebrity Djevojčica koju svi pamte po ovoj jezivoj sceni odrasla je u ljepoticu koja ima problema sa zakonom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +4 Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pogledajte kako je Jadranka Kosor izgledala u studentskim danima: "Ljepotica, ima li neki mačor iz prikrajka?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene