ma čemu ovo?

Ronaldovu Georginu zbog ove fotke optužili za Photoshop: ''Tko povjeruje da je ovo tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi!''

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 +20 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 5 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je fotografiju u uskoj haljini, no nije naišla na odobravanje svojih pratitelja kao inače.

Georgina Rodriguez, zaručnica slavnog nogometaša Christiana Ronalda, podijelila je s pratiteljima fotografiju u vrlo izazovnom izdanju.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Riječ je o uskoj crno-bijeloj haljini s visokim prorezom, koji je istaknuo njezine vitke noge, istreniranu stražnjicu, ali i manekensku figuru nakon poroda, na kojoj joj mnoge žene zavide.

"Neka nikad u tebi ne umre ona djevojka koja te je toliko puta spasila od stvarnosti svojim protuotrovom za ludilo", napisala je u opisu ispod provokativne fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Tko god pomisli da ovako izgleda tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi", " Kosa ti je prelijepa, ali ovo nije tvoja stražnjica", "Zgodna si, ne treba ti Photoshop", "Žena mačka", "Krasotica", samo su neki od komplimenata koji su se nizali u nastavku.

Ronaldo i Georgina u travnju ove godine dobili su djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina.

Naime, Georgina je nosila blizance. Tragičnu vijest objavili su na svojim profilima na Instagramu, a nekoliko dana kasnije podijelili su i obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.

Ronaldo i Georgina nedavno su uživali s djecom na Mediteranu, kojim su plovili luksuznom jahtom od pet i pol milijun funti, a čijom se snimkom nogometaš pohvalio na Instagramu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 +13 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 inMagazin Čolić o incidentu iz Makarske koji neće zaboraviti: ''Ulazi u moju sobu, gledam otkud ona, frapiran sam bio''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene