atraktivna i bez puno muke

Ovako Ronaldova Georgina izgleda kada se uopće ne trudi, a zamamne obline uvijek su u prvom planu!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 +11 Georgina Rodriguez - 7 Galerija

Georgina Rodriguez snimljena je na odlasku u teretanu u pripijenom sportskom izdanju u kojem je istaknula svoje raskošne obline.

Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, Argentinka Georgina Rodriguez, gdje god se pojavi ukrade svu pažnju, čak i kada se ne trudi.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

To je potvrdila i prilikom zadnjeg odlaska u teretanu, kada također nije uspjela izbjeći paparazze, a pobrinula se da i u sportskim krpicama njezine zamamne obline budu u prvom planu.

Georgina je nosila usku majicu i tajice te je kosu je zavezala u rep i nenašminkano lice zaklonila sunčanim naočalama, a nju nismo baš navikli viđati u ovako opuštenim izdanjima. Na fotografijama se vidi i da se brzo nakon poroda uspjela vratiti u top-formu, a sada je jasno i kako.

Inače, iza Georgine i Ronalda je težak period nakon što je prije četiri mjeseca jedan od njihovih blizanaca nažalost preminuo pri porodu, a na svijet je stigla djevojčica Bella Esmeralda.

Cristiano i Georgina imaju još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 1 Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić - 4 +12 Nataša Janjić - 5 Celebrity Zbog zavodljivog izdanja naše glumice u Sarajevu su se svi okretali za njom, a netko joj je cijelo vrijeme čuvao leđa

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene