Legendarna Otimačica

Jedna od najvećih zvijezda sapunica koje su Hrvati obožavali nije odoljela plastičnim operacijama, no zbog novih golišavih fotki opet joj se svi dive!

Gabriela Spanic - 2 Gabriela Spanic - 2 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic - 6 Gabriela Spanic - 3 Gabriela Spanic - 1 Gabriela Spanic - 5 Gabriela Spanic - 7 Gabriela Spanic - 4 Gabriela Španić (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +4 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Galerija

Gabriela Spanic objavila je fotografije na kojima pozira samo u grudnjaku i pohvalila se besprijekornom figurom na pragu pedesete.

Venezuelska glumica Gabriela Spanic (49) proslavila se ulogom u legendarnoj meksičkoj telenoveli "Otimačica", koja je krajem devedesetih bila ogroman hit.

Pogledaj i ovo showbuzz kralj telenovela Glavni junak "Esmeralde" nije se puno promijenio od dana najveće slave, a u posljednje vrijeme proživljava privatnu tragediju

Svojevremeno je bila jedna od najvećih zvijezda sapunica i jedna od najljepših glumica svijeta, a posebno je omiljena bila u Hrvatskoj zbog svojih hrvatskih korijena.

Iako se posljednjih godina najviše se priča o njezinim plastičnim operacijama, s kojima je, po mnogima, pretjerala, Gabriela je i dalje atrakcija gdje god se pojavi, a da je i sama toga svjesna, dokazuju fotografije kojima je čestitala Novu godinu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Gabriela se javila iz Grčke, gdje je na odmoru s obitelji, a pozirala je uz more samo u grudnjaku i donjem dijelu trenirke pa se u fokusu našlo njezino bujno poprsje, ali i besprijekorna figura na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe djevojke.

S odmora je objavila i fotografije na kojima pozira sa svojim sinom Gabrielom de Jesusom i novinarom Luisom Del Villarom, s kojim je navodno samo bliska prijateljica i nisu u ljubavnoj vezi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Gabriela je sina dobila s biznismenom Neilom Perezom, s kojim je bila u vezi nakon razvoda od glumca Miguela de Leonea.

Inače, Spanic je prošle godine u tajnosti posjetila svoju rodbinu u Hrvatskoj. Tijekom posjeta nije se oglašavala na društvenim mrežama, pa je prošla gotovo neopaženo.

"Jako sam sretna što sam ispunila tati davnu želju da posjeti Hrvatsku, a sada ju je vidio i moj sin. Tata je bio jako uzbuđen zbog tog posjeta. Potekle su mu i suze radosnice! Susreli smo se s rođacima i bilo je to zaista jedno predivno iskustvo, koje nikad neću zaboraviti. Bilo je kratko, ali slatko! Jako volim Hrvatsku, zemlju svoga tate, i nadam se da ću opet doći, možda već ovog ljeta", kazala je tada Gabriela za Slobodnu Dalmaciju te je otkrila i kako je njezin djed podrijetlom iz Zagreba, a baka s otoka Kraplja, no otac joj je rođen nakon što su emigrirali u Venezuelu.

Spanic je Hrvatsku posjetila i 2000. godine, kada je bila na vrhuncu slave, a tada je dočekana kao prava zvijezda.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl +7 Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl Celebrity Rijedak izlazak domaćeg para s kćerkicom, inače je skrivaju od javnosti, no sada su spremno pozirali fotografima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene