"Ovo se stvarno događa!"

Frano Ridjan jedva čeka stati na pozornicu u novoj ulozi: ''Prebacili me u novi razred, kakav će to maturalac biti''

Frano Ridjan Frano Ridjan Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan - 1 Frano Ridjan - 3 Frano Ridjan - 1 Frano Ridjan - 2 Frano Ridjan - 3 Frano Ridjan - 4 Frano Ridjan - 5 Frano Ridjan - 1 Frano Ridjan - 2 Frano Ridjan - 3 +17 Frano Ridjan - 4 Galerija

Frano Ridjan kojeg smo do sada gledali kao voditelja u showu "Supertalent", uskoro će gledatelje zabavljati u novoj sezoni "Ples sa zvijezdama".

Nakon što je nedavno u intervjuu za naš portal otkrio da ćemo ga uskoro gledati kao natjecatelja u showu ''Ples sa zvijezdama'', Frano Ridjan s ovom se vijesti sad pohvalio i putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Gabriela Pilić Baš zna pogoditi Frano Ridjan doveo svoju partnericu do suza, na njegove riječi teško je ostati suzdržan: "Ne želim da ovo zvuči patetično"

Naime, podijelio je fotografiju s ostatkom članova koji sudjeluju u spomenutom showu, a svi su odjeveni u plesne kostime.

"Za 20 godina mature, prebacili me u novi razred. Kakav će to biti maturalac svake nedjelje", našalio se Frano u opisu ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Ridjan (@thefranor)

Prva u komentarima javila mu se Tara Thaller i poručila: "Idemo zaigrati", a Marco Cuccurin nadovezao se: "Krenimo".

"Jedva čekamo", "Ovo se stvarno događa", "Ajmeee", "Predobro", "Ne mogu dočekati", pisali su obožavatelji Ridjanu u komentarima.

Frano nam je u nedavnom razgovoru otkrio koliko ga ova nova uloga veseli. 

"Zaista volim voditeljski posao, a svako toliko dopadne te i neki zadatak izvan redovne djelatnosti. Ova uloga zasad me baš veseli, no bit ću pametniji nakon prvih treninga s mentoricom".

Frano je i kao voditelj uvijek spreman na zafrkanciju, no ističe kako je to sve u opisu njegova posla, a najavljuje i da ćemo ga sada upoznati u drugačijem svjetlu.

"Ja sam uvijek ozbiljan, samo je moj posao kao profesionalca da to izgleda kao zafrkancija, a sasvim sigurno ćete upoznati drugačijeg Franu jer ne mogu plesati s naočalama. Morat će cure iz šminke više toga pokriti", kaže.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Žanamari Perčić - 3 +27 Žanamari Perčić Celebrity Ogroman otvor kod grudi mamio je sve poglede na Žanamari, a kompliment joj je uputila i poznata kolegica: ''Trebala bi ovako češće''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Dimitrijadis Dima - 13 Goran Dimitrijadis Dima - 3 Goran Dimitrijadis Dima - 2 Goran Dimitrijadis Dima - 12 +8 Goran Dimitrijadis Dima - 1 Zanimljivosti Sjećate se hita ''Nije mene dušo ubilo''? Evo kako danas izgleda pjevač koji ga je izveo, a otkriven je i razlog zbog kojeg se maknuo iz javnosti!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene