''Ali zašto...?''

Frano Ridjan više od dva mjeseca je čekao da Larisi Lipovac Navojec postavi jedno pitanje!

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Gabriela pred žirijem - 3 Frano i Gabriela pred žirijem - 1 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilićić - 2 Frano Ridjan, Gabriela Pilić +33 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u jedanaestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' opet su otplesali tango.

 ''Jako je teško biti na vrhu jer kad si na vrhu čekaju svi da te smijene'', iskreno je rekla Gabriela Pilić, mentorica Frane Ridjana u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan sa sinom druga strana voditelja! Preslatki prizori Frane Ridjana s djecom i obitelji koji su mu najveća podrška: ''Najdraži cafe family, kao što vidite!''

Tijekom proba za ovu emisiju posjetila je ih Larisa lipovac Navojec, članica žirija. Frano je jedva dočekao Larisu pitati zašto im je za tango koji su u ovoj sezoni odradili najlošije dala ocjenu 6.

''To je bilo motivirajuće'', rekla je Larisa.

Upravo je tango Larisa odabrala za njih u ovoj emisiji kao ponovljeni ples. 

''Izabrala sam ga zato što je to bio ples koji ih je nekako obilježio, bio je na početku, dobili su najlošije ocjene i nekako mislim na cjelokupno iskustvo koje su prošli dosad da će ga lijepo nadograditi i da će ga poboljšati'', objasnila je Larisa.

A evo kako je žiri njihov tango komentirao ovaj put. 

''Dobro branite svoju favorit poziciju, prvi put je u ovom showu otplesan argentinski tango što zahtjeva veliku vještinu, a vi to imate. Da imam šest desetki, dala bih vam ih šest'', komentirala je Larisa. 

''Meni je i vaš prvi tango bio fenomenalan, a i ovaj je večars bio jednako dobar, ako ne i bolji'', rekla je Franka.

''Plešeš, loviš, vladaš, ova poza na kraju, Frano na turneji, tango. Sila koja ide u finale'', rekao je Igor Barberić. 

''Bio si dinamičan ritmičan mekan, šahovski - velemajstorski'', zaključio je Ciboci. 

Žiri ih je nagradio s tri desetke. 

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin - 1 Tamara Loos i Igor Mešin - 3 Tamara Loos i Igor Mešin - 2 +31 Tamara Loos - 3 Celebrity Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Leta 3 u Zagrebu - 6 Doček Leta 3 u Zagrebu - 5 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 3 +26 Doček Leta 3 u Zagrebu - 2 Celebrity Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene