podijelila dojmove

Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i panelisti showa Tko to tamo pjeva Franka Batelić - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 +20 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić podijelila je dojmove sa snimanja nove epizode showa "Tko to tamo pjeva?" u kojoj će se pridružiti panelistima kao gostujuća članica.

U novoj epizodi showa ''Tko to tamo pjeva?'' stalnoj postavi panelista u goste stiže pjevačica Franka Batelić.

''Bila sam uvjerena da ću bez problema moći pogoditi tko je pjevač, a tko samo glumi. No, grdno sam se prevarila! Bilo je puno teže. Sigurna sam da će se i na TV-u vidjeti koliko sam s nekim tajnim glasovima bila šokirana. Jako mi se sviđa koncept showa. Neopterećena zabava, pozitiva i dobre vibre'', izjavila je Franka, a kako će joj poći za rukom detektiranje tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko ne, ostaje nam za vidjeti.

Ono čime će sigurno Franka oduševiti gledatelje je njezino izdanje s topićem koji otkriva dekolte i crvenim metalik hlačama, koje već sada možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Franka Batelić - 1 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novom promjenom izgleda na koju ju je natjeralo proljeće: ''Prelijepa ženo!''

Nova epizoda showa "Tko to tamo pjeva?" na rasporedu je ovoga petka u 20.15 na Novoj TV.

Franku smo inače imali priliku gledati u još jednom showu Nove TV, "Ples sa zvijezdama", i to kao članicu žirija, pa ne sumnjam da se i u ovoj ulozi nije jednako dobro snašla.

Pogledaji ovo Franka Batelić - 1 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Pjevačica je inače i ponosna majka dvoje djece, sina Viktora i kćeri Grete, koje je dobila u braku s umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +25 Anica Kovač Celebrity Našoj najuspješnijoj misici u izlasku se pridružila starija kći, odmah ćete primijetiti i što je od nje naslijedila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene