lijepa na mamu

Našoj najuspješnijoj misici u izlasku se pridružila starija kći, odmah ćete primijetiti i što je od nje naslijedila!

Anica Kovač Anica Kovač Darko Tomas/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač Anica Kovač Anica Kovač Poznati na špici: Anica Kovač Robert i Anica Kovač Anica Kovač - 2 Anica Kovač - 3 +19 Anica Kovač s kćerima - 2 Galerija

Anica Kovač došla je na modnu reviju brenda ELFS u društvu kćeri Leticije.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (48) nije propustila slavljeničku modnu reviju brenda ELFS u Zagrebu, kojom su obilježili 20 godina postojanja, a sa sobom je povela i svoju stariju kćer, 21-godišnju Leticiju.

Anica je za ovu prigodu odabrala uski crni kombinezon, koji je istaknuo njezinu besprijekornu figuru, dok je Leticija bila u opuštenom mladenačkom izdanju sa širokom majicom i trapericama te je na nogama imala i tenisice.

Pogledaji ovo Anica Kovač Celebrity Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

Po dolasku su skupa pozirale fotografima zagrljene i nasmijane, a na prvi je pogled jasno da je Leticija od mame, osim ljepote, naslijedila i njezin zarazni osmijeh.

Fotografije mame i kćeri pogledajte u galeriji.

Anica sa suprugom Robertom Kovačem ima još dvoje djece, kćer Viktoriju i sina Marka.

Pogledaji ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Celebrity Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

Leticija je najstarija i jedina je punoljetna, a prošle godine je lansirala i svoju kolekciju trenirki, u čemu su je podržali roditelji pozirajući joj kao modeli za kampanju. Tada je progovorila o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

Inače, Anica je do danas ostala naša najuspješnija misica. Titulu Miss Hrvatske osvojila je 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

Pogledaji ovo Robert i Anica Kovač, 2010. godina Nekad i sad Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Za bivšeg nogometaša Roberta Kovača udala se 29. prosinca 2001. godine u Zagrebu, nakon što su svojoj ljubavi iz mladih dana odlučili pružiti još jednu šansu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 3 +26 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prijović iznenadila objavom na početku drugog koncerta u Rijeci: ''Ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene