vrijeme samo za njih

Ćorluka uhvaćen u preslatkim trenucima sa sinom Viktorom, nije ni primijetio da netko iz daljine sve snima!

Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +15 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Galerija

Franka Batelić objavila je presladak video Vedrana Ćorluke i njihova sina Viktora, a pokazala je i kćerkicu Gretu.

Pjevačica Franka Batelić i bivši nogometaš Vedran Ćorluka trenutno sa svojom dječicom odmaraju na Korčuli.

Franka je to otkrila u pričama na svojem profilu na Instagramu, gdje je pokazala da provode vrijeme razgledavajući znamenitosti, a podijelila je i jedan presladak video Ćorluke i njihova sina Viktora.

Franka ih je snimala iz daljine dok su se igrali na mulu, što Vedran nije ni primijetio te je neometano uživao u posebnim trenucima sa sinčićem.

Pjevačica je objavila i rijetke fotografije njihove kćerkice Grete, koje možete pogledati u našoj galeriji. 

I Vedran je nedavno na svojem profilu na Instagramu podijelio jednu predivnu obiteljsku fotografiju s odmora, što inače baš i nema običaj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Podsjetimo, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom prošle godine ne svijet je došla i njihov kćerkica Greta. Par je prije vjenčanja bio u vezi šest godina, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +26 Lidija Bačić - 2 Celebrity Pogledajte kakav je show naša pjevačica priredila na plaži, njezino zavodljivo izvijanje u plićaku nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene