skupa i u poslu!

Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +20 Zsa Zsa - 15 Galerija

Lana Jurčević razveselila je svoje obožavatelje viješću da čeka svoje prvo dijete u 39. godini, a evo i tko je otac njezina djeteta Filip Kratofil.

Naša pjevačica Lana Jurčević sve je raznježila viješću da u 39. godini čeka svoje prvo dijete, a na kratkom videozapisu pokazala je i kako je njezin partner Filip Kratofil reagirao na vijest.

A tko je zapravo Lanin partner?

Lana i Filip zajedno su od 2017. godine, a svog je dečka pjevačica dugo uspjela sakriti od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Filip je inače specijalist digitalnog marketinga, a kao što piše na njegovom zaključanom Instagram profilu, on je i direktor Lanine tvrtke La piel.

Zanimljivo je da je Filip brat blizanac, njegov drugi brat zove se Antonio, a on također ljubi jednu našu pjevačicu, Jelenu Žnidarić Zsa Zsu.

Lana ne dijeli privatne fotografije s Filipom, a 2021. godine podijelila je tek nekoliko fotografija s vjenčanja kojem su prisustvovali, a za koje su se posebno sredili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Tada su obilježili četvrtu godišnjicu veze, a javnost je bila oduševljena što je Lana konačno pokazala sretnika koji je osvojio njeno srce.

Podsjetimo, Lana je danas podijelila kratki videozapis kojim je otkrila da čeka bebu, a sudeći po datumu koji je stavila u opis, pjevačica bi trebala postati majka u prosincu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 7 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari u još jednoj bombastičnoj haljinici otkrila detalj iz privatnog života: "Što je najgore, ja ih i dandanas čuvam..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ovih prizora svi se pitaju nosi li Nives donje rublje, a za sve je kriv visoki prorez koji je otkrio više od očekivanog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene