"Uvijek najljepša!"

Naša najseksi novinarka pokazala nikad tjesniji dekolte, evo u kakvom duhu ona slavi blagdane!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 +20 Fani Stipković - 3 Galerija

Fani Stipković objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s dubokim dekolteom, na račun koje je dobila niz komplimenata i pohvala.

Naša najseksi novinarka Fani Stipković božićne je blagdane provela u Meksiku, u društvu svojeg zaručnika i umirovljenog nogometaša Fernanda Hierre, a dio atmosfere podijelila je i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Fani je, između ostalog, objavila fotografiju kojom je izmamila uzdahe svojih obožavatelja na kojoj pozira u izdanju s tijesnim dekolteom s kojeg nije lako skinuti pogled.

"Slavljenički duh", napisala je uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Kakva ljepotica", "Savršena si", "Šik i lijepa", "Prekrasna si, oduzimaš dah", "Ljepoto, predivna si, uvijek naj, najljepša", samo su neki od komplimenata koje su joj uputili obožavatelji u komentarima.

Fani i Fernando nedavno su proslavili i godišnjicu, koju su obilježili i na društvenim mrežama.

"Predivni prvi dani u Guadalajari u Meksiku. Tako prekrasan grad s dragim ljudima. Savršen trenutak za proslavu naše godišnjice", napisala je Fani uz njihovu fotografiju iz kazališta te je otkrila i da slave treću godišnjicu veze.

U komentarima su dobili brojne čestitke, a mnogi su im poručili i da su sjajan par. Vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će ovo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina i sin Aleksandar Severina Vučković - 2 Severina - 2 +27 Severina - 10 Celebrity Severina toplom fotografijom ispred božićnog drvca pokazala svoj mali krug velikih ljudi

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki Jonathan Lipnicki - 3 Jonathan Lipnicki - 2 Jonathan Lipnicki - 1 +6 Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Nekad i sad Nekad dječak s naočalama, a danas odrastao muškarac kojem su godine samo broj, biste li ga prepoznali?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene