mnogi još žale za njom

Jedna od najljepših glumica napustila je Hollywood nakon udaje za miljenika žena, a sada je u rijetkom izlasku pokazala svoje čari!

Eva Mendes Eva Mendes Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 4 Eva Mendes Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +16 Eva Mendes (Foto: Instagram) Galerija

Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti nakon što se udala za Ryana Goslinga i napustila glumu, no sada su je paparazzi snimili nakon dugo vremena, i to u dva elegantna izdanja.

Otkako je napustila Hollywood kako bi se posvetila obiteljskom životu, Eva Mendes (48) rijetko se pojavljuje u javnosti, no paparazzi su je sada ulovili nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Eva Mendes A, znači, tako... Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

Eva je bila na modnom snimanju na koje je došla u lepršavoj cvjetnoj haljini i s kosom svezanom u rep, a s lica nije skidala svoj očaravajući osmijeh. Snimanje je napustila u nešto elegantnijem izdanju, s kratkom haljinom i štiklama, a u obje kombinacije je potvrdila da je i dalje jedna od najljepših žena svijeta te da s razlogom mnogi još žale za njom.

Podsjetimo, Eva je napustila Hollywood nedugo nakon udaje za miljenika žena Ryana Goslinga (41), kojeg je upoznala 2011. na setu filma "Grijesi očeva". Par se vjenčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna točno kada ni gdje, a zajedno su dobili dvije kćerkice, Esmeraldu i Amandu.

Svoj privatni život uspješno kriju od javnosti, no ona je nedavno dala rijedak intervju za People u kojem je istaknula da su joj suprug i djeca sada sve na svijetu.

"Moj dom je tamo gdje su oni", kazala je Eva koja se zadnjih godina, osim kućanskih poslova, bavi i dizajniranjem.

Ranije je naglasila da uživa u majčinstvu i da se, na žalost njezinih brojnih fanova, ne namjerava vraćati glumi, osim ako se ne bude radilo o nekom lijepom obiteljskom projektu.

Inače, Eva je karijeru započela krajem devedesetih kada su je agenti za talente zapazili u videospotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa. Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki" i "Ghost Rider". Zadnji film u kojem je glumila je "Lost River" iz 2014. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 7 Ana Sasso - 8 +14 Ana Sasso - 6 Nekad i sad Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene