Hvali nas na sva zvona

Glumica hit-serije ponovno u Hrvatskoj na odmoru: "To je jedna od mojih najdražih destinacija"

Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) Eva LaRue i Ivana Nanut (Foto: Dnevnik.hr) +0 Eva LaRue (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Eva LaRue stigla u Hrvatsku na godišnji odmor, a svojim se dolaskom pohvalila i na društvenim mrežama.

Još jedna svjetska zvijezda nije odoljela povratku u Hrvatsku, koja je kako kaže njezina najdraža destinacija, a riječ je o glumici hit-serije "CSI: Miami" 53-godišnjoj Evi LaRue.

Pogledaj i ovo showbuzz Divota Zvijezda CSI Miamija uživa na Korčuli: Pozirala i kupila konavoski nakit

Eva je u Hrvatsku stigla nakon što se bila testirala na koronavirus, a svojim se dolaskom pohvalila na društvenim mrežamam, točnije na Instagramu gdje je objavila i kratki video iz Splita.

"Dobila sam negativan nalaz na koronavirus i uputila se na mjesto s manjim brojem zaraženih" U jednu od mojih najdražih država. Ponovno u prekrasnoj Hrvatskoj", podijelila je u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva LaRue (@evalarue) on

U to je podijelila i nekoliko Instagram priča s otoka Hvara u kojima se divi  predivnom pogledu na more iz hotela.

Eva je u Hrvatskoj uživala prvi put prije tri godine kada ju je naša zemlja prvi put oduševila, a prije dvije godine je kod nas upoznala i Severinu, s kojom se družila, popila koktele, a sve su ovjekovječile i zajedničkom fotografijom.

“Moja susjeda iz loungea Severina i nevjerojatna ekipa novih prijatelja, vidjela me kako ležim sama i napuštena kao beba kit, nakon traženja svog puta kroz Hrvatsku. Svi su bili nevjerojatno ljubazni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru! Ponekad oni neplanirani dijelovi putovanja na kraju postaju najbolji!“, napisala je tada bila Eva.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene