Briga ga za komentare

Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Profimedia) +0 EJ i Magic Johnson (Foto: Instagram) Galerija

EJ Johnson snimljen je u minijaturnoj suknji i kratkom topu dok se šetao s prijateljima New Yorkom.

Sin proslavljenog američkog košarkaša Magica Johnsona, koji je ovog ljeta uživao na odmoru u Hrvatskoj, 28-godišnji EJ Johnson snimljen je u jednom od svojih osebujnih izdanja dok se šetao ulicama New Yorka odlično raspoložen i s velikim osmijehom na licu.

Pogledaj i ovo showbuzz ima osebujan stil! Dok legendarni košarkaš uživa na našoj obali, njegov sin privlači poglede u kratkim haljinama i vrućim hlačicama!

Naime, EJ je ovih dana snimljen u minijaturnoj suknji i bijelom rezanom topu koji je otkrio njegov torzo, a cijelu je kombinaciju začinio trendi sunčanim naočalama i dizajnerskom torbicom. Ovo nije prvi put da mladić plijeni pažnju svojim stilom jer ga često možemo vidjeti odjevena u haljine i kombinacije sa suknjama, zbog čega su čak počela i nagađanja o njegovu spolu.

No on se na glasine i šuškanja ne voli obazirati, već uživa u svom tijelu i nema u planu mijenjati svoj spol.

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sobom. Uvijek sam govorio da ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti u vezi s tim. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo", izjavio je EJ u jednom od intervjua za E!News.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_) on

Modom se voli poigravati jer mu dopušta da pokaže svoju mušku, ali onu ženstvenu stranu koje se ne srami.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odjenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", zaključio je.

EJ je dodatnu slavu stekao u reality showu "Rich Kids of Beverly Hills", nakon čega je zbog velike popularnosti dobio i vlastiti show, a na Instagramu ima vojsku svojih obožavatelja te ga u ovom trenutku prati 712 tisuća ljudi.

Magic Johnson EJ-a je dobio u braku sa suprugom Cookie, koja mu je pravila društvo kod nas na odmoru, a osim njega roditelji su i posvojene kćeri Elise, a umirovljena košarkaška zvijezda ima i sina Andrea iz veze s bivšom partnericom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene