sjajni ukrajinci

Nastup na koji se čekalo: Favoriti Eurosonga digli publiku na noge i izazvali emotivne reakcije!

Kalush Orchestra Kalush Orchestra Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +0 Kalush Orchestra Galerija

Predstavnici Ukrajine Kalush Orchestra nastupili su u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Stefania", a publika ih je ispratila glasnim aplauzom i ovacijama.

Ukrajinski bend Kalush Orchestra, slovi kao jedan od glavnih favorita ovogodišnjeg Eurosonga, a s pjesmom "Stefania" predstavili su se u prvoj polufinalnoj večeri.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Obožavaju ga Baby Lasagna videom iz Švedske pobrao sve simpatije eurovizijskih fanova: "Tako je skroman, nemoguće ga je ne voljeti!"

Uz vesele ritmove, momci iz benda na pozornici su pokazali i impresivne plesne pokrete te su publiku digli na noge i izazvali gromoglasni aplauz te ovacije.

Dvoranu su preplavile i emocije, što je bilo i za očekivati s obzirom na tešku situaciju u ratom pogođenoj Ukrajini.

Inače, Kalush Orchestra nisu bili prvi izbor za predstavljanje Ukrajine na Eurosongu u Torinu. Organizacijski odbor ukrajinskog Vidbira, tamošnje inačice Dore, odabrao ih je nakon što je odustala Alina Pash koje je trebala nastupiti s pjesmom "Tini zabutykh predkiv".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene