emotivni prizori

Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Bruce Willis i Emma Heming - 2 Bruce Willis i Emma Heming - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming - 1 Scout i Bruce Willis Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis - 12 Bruce Willis - 11 Bruce Willis - 10 Bruce Willis - 9 Bruce Willis - 8 Bruce Willis - 7 +20 Bruce Willis - 6 Galerija

Supruga holivudskog glumca Brucea Willisa Emma Heming Willis objavila je njihovu zajedničku fotografiju povodom Valentinova pa rasplakala svoje pratitelje.

Obitelj Brucea Willisa sa suzom u očima prisjeća se trenutaka sa svojim suprugom, ocem i članom obitelji prije nego mu je loša zdravstvena dijagnoza zagorčala život.

Svojim objavama svaki put njegova supruga Emma Heming Willis posebno raznježi pratitelje, a to je napravila i povodom Valentinova podijelivši njihovu stariju fotografiju na kojoj ju Bruce ljubi u obraz.

''Ljubav je predivna stvar! Sretno vam Valentinovo'', napisala je Emma.

''Volimo vas, ljubite se do kraja'', ''Šaljem vam veliki zagrljaj'', ''Rasplakali ste me'', bili su neki od brojnih komentara uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Podsjećamo, glumcu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, a bliski izvori nedavno su potvrdili da je njegovo stanje sve lošije.

''Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih'', rekao je izvor za Us Weekly.

Pogledaji ovo Bruce Willis - 2 Celebrity Prijatelj Brucea Willisa rastužio je novim detaljima o trenutačnom zdravstvenom stanju legendarnog glumca: ''Nema više radosti življenja u njemu...''

Frontotemporalna demencija (FTD) neuobičajen je oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pozornost podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je njegova obitelj u priopćenju.

Posljednji put u javnosti je viđen u prosincu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +15 Petar Grašo - 5 inMagazin Petar Grašo otkrio nam je detalje svojeg bračnog života koji vješto skriva: ''To je nešto što je čini posebnom!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina 2013. - 3 Severina 2013. - 2 +26 Severina 2013. - 1 Nekad i sad Severina je ponovno odjenula kostim koji je nosila na poseban datum prije 11 godina, njoj posebna osoba do danas ga je čuvala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene