Ups!

Pretjerala s fotošopom? Ljepotica poljskih korijena (pre)bujnom pozadinom zbunila milijune sljedbenika

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Galerija

Emily Ratajkowski objavila je nekoliko novih fotografija u svrhu reklamiranja svoje nove linije donjeg rublja, međutim mnoge je zbunila upravo njezina pozadina.

Jedna od najslavnijih manekenki današnjice Emily Ratajkowski 2017. godine pokrenula je vlastitu liniju kupaćih kostima, a do danas se ta linija proširila i na kolekciju donjeg rublja.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Najbolja reklama Pozirala u oskudnom bikiniju i još jednom pokazala zašto je tiha patnja mnogih muškaraca

28-godišnja Emily ih tako sama najbolje reklamira u ulozi modela, a ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom kolekcijom koju ju je izbacila u prodaju, a na društvenim je mrežama objavila nekoliko najnovijih komada.

Međutim, pažnju njezinih obožavatelja i potencijalnih kupaca nije toliko privuklo donje rublje, koliko Emilyina pozadina koja izgleda potpuno neprirodno i izobličeno pa su mnogi zaključili da se zaigrala previše u fotošopu, no postavlja se pitanje kako to i sama nije primijetila prije nego je objavila fotografiju.

"Novi izgled, novo donje rublje", napisala je slavna brineta uz objavljenu fotografiju na kojoj je odjevena u crnne tangice, grudnjak i napola navučene traperice.

Tako je 25, 2 milijuna njezinih sljedbenika ostalo u čudu i s upitnikom iznad glave jer malo kome Emily u takvom izdanju izgleda privlačno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Loš fotošop", "Ovo je jedan od najlošijih fotošopa koji sam ikada vidio. Zapravo ne mogu vjerovati da je ovo objavljeno", "Što se ovdje dogodilo", "Ovo ne može biti više fotošopirano nego je", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja, dok drugi dio hvali njezinu ljepotu. 

Emily je svjetsku slavu stekla nakon što se pojavila u glazbenom spotu Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines", a uz to je postala i jedna od najtraženijih imena u svijetu mode.

No sve je više onih koji smatraju da ta Amerikanka poljskih korijena promovira nerealan standard ljepote, no nju to ni najmanje ne zabrinjava. Ona je posvećena svojoj karijeri, dizajniranju vlastite linije bikinija i donjeg rublja, kao i šetnji po modnim pistama.

Što se tiče privatnog života, Emily je u sretnom braku s glumcem i redateljem Sebastianom Bearom-McClardom za kojeg se udala 2018. godine u njujorškoj gradskoj vijećnici.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +5 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Naslovnica Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene