Uspješna i lijepa

Talijani poludjeli za Hrvaticom: Nisu odoljeli izgledu i stasu ove ljepotice iz Čakovca!

Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +0 Ema Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Ema Kovač zablistala je u emisiji "Ciao Darwin".

Malo je reći da je mlada hrvatska manekenka Ema Kovač oduševila publiku u novoj sezoni talijanske emisije "Ciao Darwin", jer su ostali bez teksta ugledavši je.

Pogledaj i ovo Irina Shayk (Foto: Profimedia) U svom svijetu Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela

Lijepa 24-godišnja Ema gostovala je u poznatoj emisiji, čime se i sama pohvalila na društvenim mrežama. Naime, produkcija je upravo Emu odabrala za ulogu prve "Madre Natura" ove sezone što je za nju bilo nevjerojatno iskustvo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Kovac (@kovac_ema) on

"Ne mogu izraziti koliko sam zahvalna za priliku koju ste mi dali. Ovaj dan je bio jedan od najljepših u mom životu! Zahvaljujem svima koji su me trpjeli i koji su bili uz mene", napisala je Ema na svom profilu na Instagramu.

Ema, inače podrijetlom iz Čakovca, u Italiji živi već godinu dana, a za nju su interes pokazale neke od navećih svjetskih modnih kuća, poput Versacea i Cavallija, a našla se i na naslovnici magazina Capri.

"Bavila sam se plesom od svoje 4. do 14. godine kada sam prestala i počela s vježbanjem u teretani, kao i s jogom. Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu, izjavila je Ema.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Kovac (@kovac_ema) on

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: AFP) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) +5 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Celebrity Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene