Samo u gaćicama

Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu

Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: AFP) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz trenutačno borave u Hong Kongu, a koliko uživaju, pokazuju fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama.

Da je u vezi s 29-godišnjim glazbenikom Tomom Kaulitzom, Heidi Klum (45) potvrdila je prošle godine u ožujku.

Pogledaj i ovo Heidi Klum (Foto: Instagram) Samopouzdanje je broj jedan Heidi Klum pozirala u toplesu: "Uvijek sam se dobro osjećala u svom tijelu"

A iako su u početku svoju vezu skrivali, sad rade upravo suprotno. Na sve moguće načine pokazuju koliko su zaljubljeni, a na Badnjak su se i zaručili.

Trenutačno borave u Hong Kongu, odakle je Heidi objavila fotografiju u toplesu za koju je pozirala upravo svom zaručniku, a tom je prilikom svima dala na uvid svoju besprijekornu figuru. Modne piste odavno je napustila, ali mnogi su komentirali da bi bez problema i danas mogla stajati uz bok svojim mlađim kolegicama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J✈️E🤪T🌏L🕞A❤️G

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi je nedavno izjavila da njezino četvero djece, Helene Leni (14), Henry (14), Joihan (12) i Lou (9) ne mogu dočekati njezino vjenčanje s Tomom.

''Djeca Toma obožavaju, a bit će uključeni u svaki segment našeg vjenčanja. Upoznali smo se u veljači prošle godine, a udala bih se za njega i tog dana, vjerujte mi. Jednostavno smo kliknuli'', rekla je nedavno u jednom intervjuu.

Bivša manekenka prvi put se udala 1997. za stilista Rica Pipina, od kojeg se razvela 2002. godine. Tijekom 2003. bila je u vezi s Flaviom Briatoreom i s njim je dobila kćer Leni, koju talijanski playboy u početku nije htio priznati niti se o njoj ikada brinuo. Da stvar bude gora, manekenku je ostavio dok je još bila trudna.

Srećom, Klum je ubrzo upoznala glazbenika Seala, s kojim se vjenčala 2005. godine te dobila troje djece, no 7 godina kasnije uslijedio je razvod koji je finaliziran 2014. godine. Kaulitz je ranije bio u braku s modelom Riom Sommerfield. Zajedno su bili od 2009. godine, vjenčali su se 2015., no rastali su se nakon samo jedne godine braka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) +7 Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Celebrity S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene