Izgubio živce

S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) +1 Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Galerija

Radi se o 38-godišnjem glumcu Macaulayju Culkinu, najpoznatijem po ulozi u filmu "Sam u kući".

Posrnuli glumac htio je imati mirnu, romantičnu večer s djevojkom Brendom Song.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Jeste ga vi čuli? Mnogi ne mogu vjerovati kako danas stvarno zvuči dječak iz najdražeg božićnog klasika: "Oprostite, ali taj glas..."

Radi se o 38-godišnjem glumcu Macaulayju Culkinu, najpoznatijem po ulozi u filmu "Sam u kući", ali i brojim problemima s drogom koji su ga koštali karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

Iako je plavokosi glumac svojedobno čak 9 godina ljubio jednu od najljepših žena svijeta Milu Kunis, duo nije uspio. S američkom glumicom, pjevačicom i modelom Brendom Song u ljubavi je od 2017. godine, a čini se kako ljubav i dalje cvjeta.

Ipak, pri izlasku iz restorana, glumac se prvo morao "obračunati" s obožavateljima, a tek zatim sjesti u automobil te se odvesti kući. U plavom odijelu, s crvenim lakom na noktima, Culkin je snimljen kako odguruje jednu obožavateljicu koja mu se previše približila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

Glumac nije bio nasilan niti bezobrazan, no po njegovu izrazu lica bilo je i više nego jasno da mu smeta takva nasrtljivost. 

Nakon prekida s Culkinom 2011. godine, Mila je ljubav svog života pronašla 2012. godine u kolegi Ashtonu Kutcheru, s kojim je danas u sretnom braku te imaju dvoje djece.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +3 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Celebrity Tragična smrt glumice koja je sve potresla: Idiličan život i sretan brak uništila je nesreća na skijanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene