Tužan kraj

Tragična smrt glumice koja je sve potresla: Idiličan život i sretan brak uništila je nesreća na skijanju

Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +0 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Galerija

Natasha Richardson tragično je stradala od posljedica pada na skijanju 2009. godine.

Od smrti, jedne od omiljenih britanskih glumica, Natashe Richardson prošlo je već deset dugih godina. Povodom obljetnice smrti drage kolegice prisjetio se glumac Dennis Quiad, kojeg znamo i kao Natashinog supruga u kultnom filmu "Zamka za roditelje" iz 1998. godine.

Pogledaj i ovo Liam Neeson (Foto: Getty Images) Bol ne prolazi Doživio je jednu od najvećih boli koju zaljubljeni muškarac može doživjeti: ''Pričam joj često na grobu...''

"Bila je predivna osoba, predivna, predivna osoba. Ne samo u glumačkom pogledu, bila je prava dama. Netko s kime nije bilo teško raditi, sa sjajnim smislom za humor. Prekrasna je osoba bila, baš kao u filmu "Zamka za roditelje". Pamtim je kao sjajnu majku dvoje djece, sjajnu suprugu i prijateljicu", izjavio je Dennis za Fox News.

Natasha Richardson koja je s glumcem Liamom Neesonom bila u braku od 1994. godine, doživjela je u Kanadi skijašku nezgodu. Pala je i dobila udarac u glavu na kojoj nije nosila kacigu, no nakon pada nije se žalila na bolove.

Nekoliko sati kasnije bila je hitno prevezena u jednu njujoršku bolnicu gdje je preminula u 46. godini od posljedica epiduralnog hematoma, odnosno krvarenja u mozgu.

Tog tužnog dana prije nekoliko se godina prisjetio i Liam Neeson.

"Razgovarali smo ne telefon i rekla mi je: 'Dragi, malo sam pala na snijegu. Tako je ona to opisala" opisao je glumac trenutak kada je saznao da se njegova supruga ozlijedila u nesreći.

"Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: "Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u New York gdje ćemo skupiti prijatelje i obitelj", izjavio je shrvani Liam koji je liječnicima dao dopuštenje da mu suprugu iskopčaju s aparata.

Vijest o Natashinoj smrti šokirala je cijeli svijet.

"U trenutku kada se to dogodilo, mnogi su bili shrvani tom viješću. Imala je prekrasnu ljubav, brak s Liamom i dva prekrasna sina. Uvijek je bila nasmiješena kada bi dolazila na posao. To je prenosila i na sve oko sebe", otkrio je Dennis u jednom od intervjua.

Natasha i Liam su u braku dobili dvojicu sinova, danas 23-godišnjeg Michaela i 22-godišnjeg Daniela.

Stariji Michael prošle je godine odlučio majci iskazati posebnu počast, preuzevši njezino prezime Richardson. Iskazao joj je to u čast uspomene koja živi na nju. U trenutku kada je ostao bez majke, Michael je imao samo 13 godina.

"On se sada službeno preziva Richardson, po svojoj majci. On je Michael Richardson, ne Michael Neeson", objasnila je njegova baka, a Natashina majka, također glumica Vanessa Redgrave.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) +5 Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Mama i tata sigurno neće biti sretni: Beckhamova sina pijanog nosili po cesti, izgubio curu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene