svjetski milijarder

Elon Musk na svoj način odgovorio je na optužbe da je bio ljubavnik supruzi osnivača Googlea!

Elon Musk Elon Musk Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Natasha Bassett, Elon Musk +0 Stjepan Hauser i Elon Musk Galerija

Elon Musk obratio se javnosti nakon optužbi da je spavao sa suprugom osnivača Googlea Sergeyja Brina Nicole Shanahan te objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Elon Musk, svjetski milijarder i osnivač Tesle našao se na meti optužbi da je spavao sa suprugom osnivača Googlea Sergeyja Brina Nicole Shanahan te da je to jedan od razloga njihove rastave.

Pogledaj i ovo Elon Musk postao predmet sprdnje Evo kako je najbogatiji čovjek na svijetu odgovorio hejterima koji su ga ismijavali zbog njegova izgleda bez majice!

Medijima su se proširile informacije kako je Musk Brina na koljenima molio za oprost te mu je Brin i oprostio, a prije toga, navodno, mjesecima nisu bili u kontaktu.

Ipak, Musk je sve ove tvrdnje opovrgnuo novom fotografijom. Odlučio je stati na kraj lažima te je poslao zajedničku fotografiju sebe i Sergeyja dok se odlično zabavljaju u redakciju The New York Posta.

Ne zna se kada je fotografija točno nastala, a pretpostavljaju kako su Musk i Brin zajedno bili na Mykonosu prošlog tjedna, piše Daily Mail.

Dodatno je Musk podigao prašinu i objavama na svom Twitter profilu rekavši da nije imao spolni odnos već mjesecima.

''Totalna neistina. Nisam se seksao već mjesecima (uzdah)'', napisao je u jednom od niza statusa.

''Sergey i ja smo prijatelji i sinoć smo zajedno bili na partyju. Vidio sam Nicole dvaput ili triput godišnje, svaki put s puno ljudi oko nas. Nikako romantično'', napisao je sarkastično vlasnik Tesle.

U statusima je oštro napao i portal The Wall Street Journal napisavši da su već nekoliko puta probali sabotirati i njega samoga i njegovu tvrtku te ih prozvao da su pali vrlo nisko iako bi trebali držati visoke standarde novinarstva.

Naime, izvori bliski Sergeyu Brinu za The Wall Street Journal otkrili kako je milijarder podnio zahtjev za razvod od supruge mjesec dana nakon što je doznao da je na događanju Art Basel u Miamiju spavala s Muskom, a par je u to vrijeme navodno već živio razdvojeno.

Nicole traži milijardu dolara za razvod, navodeći kako je bila prisiljena potpisati predbračni ugovor sa Sergeyom, čije se bogatstvo procjenjuje na 94 milijarde dolara.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez +20 Ben Affleck, Jennifer Lopez Celebrity Affleck se prvo naspavao, a onda plakao: Fotografi uhvatili glumca u suzama na večeri s Jennifer!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene