Sedam dana bez šminke

Naša lijepa glumica očarala prirodnom ljepotom, a zbog poze koju je nabacila u prvom se planu našao i dekolte!

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 2 Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 3 Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 1 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +14 Ecija Ojdanić - 1 Galerija

Ecija Ojdanić gušta na odmoru, a pohvalila se i svojim kulinarskim vještinama pa je pripremila gulaš od sipe i salatu od hobotnice i pokazala se kao prava domaćica.

Glumica Ecija Ojdanić na odmoru uživa u pripremanju delicija svojim najmilijima.  Pohvalila se gulašom od sipe i salatom od hobotnice, a još nešto nikako nije moglo proći nezamijećeno.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić Iskrice na filmskom setu! Koje glumačke zvijezde nisu odoljele redateljskom šarmu? Ove su priče dokaz da iza kamera život piše još romantičnije scenarije!

Naime, Ecija je pozirala u plavoj haljinici s dekolteom, bez šminke te s mokrom kosom i tako pokazala svoje potpuno opušteno izdanje i prirodnu ljepotu.

Ispod niza fotografija koje je objavila napisala je:

"To ja zovem život. Sedam dana bez šminke, u japankama, family na okupu i kuhanje za omiljene susjede. I najljepšu curu na plaži".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Pratitelji su je odmah pohvalili da je prava domaćica i divna žena, a onda su je ispitivali za recepte ukusnih specijaliteta koje je pripremila.

Ecija je nedavno je podijelila i rijetku fotografiju sa svojim suprugom Robertom Orhelom. U braku su od 2009. godine, a glumica i redatelj zajedno imaju sina Jakova. Prije Roberta Ecija je bila u braku s Antom Viljcem, s kojim ima kćer Cvitu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Caprice Bourret - 1 Caprice Bourret - 2 Caprice Bourret - 4 Caprice Bourret +14 Caprice Bourret Celebrity Ima 50 godina, a u badiću izgleda kao Bondova djevojka: S razlogom je bila na listama najljepših žena i više od 250 naslovnica časopisa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene